Millie Bobby Brown afslører ”Der kommer en efterfølger til denne populære film”
Kendte

Millie Bobby Brown afslører: ”Der kommer en efterfølger til denne populære film”

Af Josephine Sjelhøj 20. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Millie Bobby Brown er klar til at løse endnu flere mysterier. Stjernen har netop afsløret, at der er en efterfølger på vej til hendes populære Netflix-film.

I et nyt opslag på Instagram afslører Millie Bobby Brown, at hendes fans kan glæde sig til at se hende i efterfølgeren til en helt særlig Netflix-film.

Der kommer nemlig en 2’er af ’Enola Homles’, og det betyder, at vi kan glæde os til at se Millie løse endnu flere mysterier i den nye film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På Instagram giver Millie også en teaser for et af Enolas outfits, som giver de største 1800-tals-vibes. På billedet er skuespilleren iført en stor sort kjole, som hun har matchet med sorte handsker og en fin taske.

Se billedet her:

LÆS OGSÅ: "Stranger Things" vender tilbage: Her er alt, du skal vide om sæson 4

Den populære film er baseret på bogserien ’The Enola Holmes Mysteries’, som er skrevet af den amerikanske forfatter Nancy Springer. Der er i alt seks bøger i serien, og det betyder måske, at vi kan se frem til endnu flere film med Millie som den seje Enola.

Filmen handler om Sherlock Holmes’ lillesøster, Enola, der har en stor passion for at løse mysterier, samtidig med, at hun udfordrer alle fordomme om, hvordan piger i slutningen af 1800-tallet skulle opføre sig.

LÆS OGSÅ: Millie Bobby Brown: ”Mine fans accepterer ikke, at jeg er blevet ældre”

’Enola Holmes’ er ikke det eneste projekt, Millie arbejder på lige nu. Stjernen er nemlig også i gang med at filme den nyeste sæson af ’Stranger Things’, som udkommer i 2022.

En ny teaser for sæson 4 af den populære serie viser, at Millies karakter, Eleven, er i centrum i den nye sæson. Teaseren viser, at vi blandt andet kommer til at lære endnu mere om Elevens fortid som et af Dr. Brenners forsøgsbørn på Hawkins National Laboratory.

Se den nye teaser HER.

MestLæste