’Stranger Things’ vender snart tilbage Se den nye teaser her
Film & serier

’Stranger Things’ vender tilbage: Se den nye teaser her

Af Josephine Sjelhøj 10. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der forhåbentlig ikke længe til, at vi får et gensyn med Eleven og alle de andre. Netflix har netop delt en teaser for sæson 4, som viser, hvad vi kan forvente af den nye sæson. Se teaseren her.

Går du også og venter på sæson 4 af ’Stranger Things’? Så har vi en rigtig god nyhed til dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Stranger Things’ vender nemlig snart tilbage, og derfor har Netflix netop udgivet en ny teaser, der afslører lidt om den kommende sæson.

I den nye teaser får vi et helt særlig indblik i, hvordan Eleven havde det på Hawkins National Laboratory, da hun var en af Dr. Brenners forsøgsbørn.

Den mørke teaser viser den uhyggelige stemning, og til sidst i klippet ser man Eleven, der er indespærret, mens man hører Brenners stemme. Er det kun et flashback, eller er han mon stadig i live?

Den uhyggeligste sæson

Gaten Matarazzo, der spiller Dustin, afslørede tidligere på året, at sæson 4 bliver den mest uhyggelige sæson indtil videre.

I sæson 4 kan vi forvente, at alle hovedpersonerne endnu en gang skal forsøge at få russerne til at stoppe deres eksperimenter og forlade Hawkins.

LÆS OGSÅ: Millie Bobby Brown: ”Mine fans accepterer ikke, at jeg er blevet ældre”

I det sidste afsnit af sæson 3 afslørede de, at russerne har "The American" til fange. Det fik mange til at gætte på, hvem det mon kunne være, og den første teaser for sæsonen afslører, at det er ingen ringere end Hopper, der er taget til fange.

Hvis man skal bedømme ud fra den nyeste teaser med Eleven, så ser sæson 4 også ekstra mørk ud i forhold i det, vi allerede har set borgerne i Hawkins gå igennem.

Ingen officiel premieredato

Den officielle dato for sæson 4 af ’Stanger Things’ er desværre ikke blevet offentliggjort endnu. Det var meningen, at den nye sæson skulle have haft premiere i begyndelsen af 2021, men på grund af corona-restriktionerne har holdet bag serien været nødt til at udskyde optagelserne.

Finn Wolfhard, som spiller Mike Wheeler, afslørede tidligere på året, at vi måske skal vente helt til 2022 på at se de elskede karakterer igen.

Den lange udsigt til den nye sæson har nu fået fans af serien til at spekulere over, hvornår vi får lov til at se mere til Eleven, Mike og alle de andre.  

LÆS OGSÅ: Insta-inspiration: Her finder du de flotte kirsebærtræer

På seriens officielle Twitter-profil kan man se tallet ’002/004’ i deres bio. Den nye teaser er nummer to i rækken, og det har fået opmærksomme fans til at gætte på, at vi kan forvente fire trailere i alt til den nye sæson. Det betyder, at vi i det mindste kan glæde os til at se lidt flere teasers dette år.

Se den nye teaser her:

Læs mere om

MegetMere