Kendte

Millie Bobby Brown: ”Mine fans accepterer ikke, at jeg er blevet ældre”

Af Tanja Hartmann 8. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Millie Bobby Brown var blot 10 år, da vi første gang så hende på skærmen i ’Stranger Things’. Sidenhen er hun blevet en ung kvinde, men det er ikke altid lige nemt at vokse op som et offentligt ansigt.

’Stranger Things’-stjernen er i dag 17 år, og hun er på vej ind i de voksnes rækker. Men den dygtige skuespillerinde har erfaret, at det ikke altid er lige nemt at vokse op i offentligheden.

Millie fortæller i et interview med MTV, hvordan det er at vokse op, når man er blevet kendt, mens man var barn. Hun oplever nemlig, at hendes fans godt kan have svært ved at acceptere, at hun nu er blevet ældre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg startede min karriere som en meget ung pige, og folk har derfor set mig vokse op. De er næsten blevet helt investeret i min vækst og rejse. Men de er ikke klar til at acceptere det faktum, at jeg bliver ældre, fortæller hun i interviewet.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Millie Bobby Brown er næsten ikke til at kende

Tøjstilen bliver ofte nævnt

Der er især et område, hvor Millie får mange kommentarer fra sine fans. Det er i forhold til hendes tøjstil. Hun elsker at gå i høje hæle og have outfits med crop tops på - hvilket mange andre i samme alder også går i.

Det er hendes fans ikke altid tilfredse med. Millie nævner, at hun ofte får kommentarer fra folk om, at hun er for ung til at gå i sådan noget tøj.

- Hvis jeg har en crop top på, får jeg ofte at vide, ”du er jo kun 10”, men nej. Jeg er 17 år. Det er fordi, at de har fulgt mig siden, jeg var 10, at de tror det, fortæller hun.

Lader sig ikke slå ud

Selvom Millie får mange bemærkninger om sin alder, er det ikke noget, som hun lader sig slå ud af. Hun glæder sig i stedet til alt det, der venter hende forude. Hun ser især frem til at rocke nogle mere voksne roller i fremtidige film og serier.

- Jeg er klar. Jeg vil ikke spille en ung pige mere eller have noget, der holder mig tilbage. Jeg vil udvikle mig og spille roller, hvor jeg er min egen alder.

Udviklingen er allerede i fuld gang. ’Stranger Things’-stjernen kan nemlig skrive nogle helt nye roller på CV’et. For nyligt er hun blandt andet blevet castet til den kommende sci-fi-film ’The Electric State’. Her går hun sammen med en robot i jagten på at finde sin bror.

Nu spekulerer du måske på, om det er slut med at se skuespillerinden spille den bad ass Eleven i ’Stranger Things’? Her kan vi berolige dig med, at vi selvfølgelig kommer til at se meget mere til Millie i den populære serie. Måske hendes rolle også udvikler sig til en ung kvinde ligesom hende selv?

Lige meget hvad, glæder vi os til at følge Millie i hendes udvikling og fremtidige projekter!

LÆS OGSÅ: OMG: Sæson 4 af "Stranger Things" bliver ikke den sidste sæson!

MestLæste