Film & serier

OMG: Sæson 4 af "Stranger Things" bliver ikke den sidste sæson!

Af Anna Birch Jakobsen 25. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lige så vild med det overnaturlige "Stranger Things"-univers, som vi er? Så har vi gode nyheder! Serien slutter nemlig ikke med sæson 4...

Vi venter i spænding på fjerde sæson af "Stranger Things", hvor vi forhåbentligt får svar på nogle af alle de tusind spørgsmål, som vi sidder tilbage med efter sæson 3.

Er Hopper stadig i live? Hvem er 'The American' som russerne har fængslet? Og får Eleven nogensinde sine kræfter tilbage?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netflix har endnu ikke udmeldt, at der skulle komme en 5. sæson...

Men til vores held kom den ene af Duffer-brødrene i et interview til at afsløre, at "Sæson 4 bliver ikke enden. Vi ved godt hvordan og hvornår, serien skal slutte. [Corona] har givet os tid til at kigge fremad og finde ud af, hvad der er bedst for serien. Det har givet os et bedre overblik, over hvor langt tid vi behøver for at kunne fortælle den fulde historie."

Læs også: Test: Hvilken karakter fra "Stranger Things" minder du om?

Instruktørene ved altså allerede, hvad Eleven og hendes venner har i vente helt indtil slutningen af serien. Og det lyder som om, der er meget mere at glæde sig til efter sæson 4 - YAY!

Desværre ved vi stadig ikke, hvornår vi kan se sæson 4 på Netflix - produktionen af serien er nemlig forsinket på grund af corona...

Men vi synes, at en hel sæson mere af den spændende (og lidt uhyggelige) fortælling fra Hawkins er en rigtig god trøst!

Læs også: Her er alt, vi ved om Stranger Things sæson 4

Vi kan ikke vente!