Film & serier

Her er alt, vi ved om Stranger Things sæson 4

Af Karen Emilie Thalsgaard 7. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er vist ikke de eneste, der sad tilbage med en milliard spørgsmål, da den 77 minutter lange finale blev skudt afsted i sæson 3 af Stranger Things, og siden da har vi nærmest ligget søvnløse og fortvivlede over, om vi mon nogensinde fik svar på alle vores spørgsmål. Vi har godt nyt! Sæson 4 er på vej, og her er alt, vi ved.

Som sagt så var der virkelig mange løse ender i afslutningen af Stranger Things' sæson 3, som har fået os til at håbe og drømme om, at der kom en sæson 4, hvilket der jo så gør – pyha.

Dog er der nogle ting, vi endnu ikke kan få svar på, men vi har samlet alt, hvad vi ved om den 4. sæson af Stranger Things indtil nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvornår går den i luften?

Der er i øjeblikket ikke en officiel udgivelsesdato på bordet, men hvis Duffer-brødrene følger deres udgivelsesmønster, kunne det måske se ud som om, den udkom til oktober 2020:

Sæson 1: juli 2016

Sæson 2: oktober 2017

Sæson 3: juli 2019

Sæson 4: Vi ved det ikke endnu, men måske oktober 2020.

Desværre har der på mange film- og tv-produktioner været forsinkelser på grund af coronavirussen, og det er derfor svært at sige, om vi får svar på alle vores spørgsmål i 2020 eller først i 2021 – én ting er hvert fald sikkert, vi glæder os!

Læs også: Det missede du i ”Stranger Things” sæson 3

Hvem møder vi i Stranger Things sæson 4?

Foruden det fantastiske cast, som gør serien så god som den er, så kommer vi bl.a. også til at se mere til Dr. Sam Owens (Paul Reiser), som blev genindført i sæson 3. Og kan I huske Brenner? Den sølvhårede forsker og tidligere leder af Hawkins Lab, der pressede Eleven lidt for langt under deres eksperimenter - og i sidste ende fik hende til at åbne porten. Vi spår, at han måske bliver genindført, selv om han blev angrebet af en demogorgon i sæson 1, men vi så ham jo faktisk ikke dø, hvilket godt kunne være en bevidst beslutning. Uhh det er altså spændende!

Læs også: Her er alt, vi ved om To All the Boys 3 + et smugkig fra en ny scene

Plot og spoilers

Vi ved endnu ikke 100%, hvad der kommer til at ske, men der florerer en masse rygter og teorier om plottet i den nye sæson, særligt ét som går på om fangen Hopper på en eller anden måde kan vende tilbage - og at Elevens kræfter derimod måske slet ikke vender tilbage.

Dét og meget mere må vi vente tålmodigt på at finde ud af, når Stranger Things sæson 4 får premiere.

Hvor kan du se traileren til Stranger Things 4?

Du kan se traileren lige her – men vær forberedt, den er lidt uhyggelig.

MestLæste