Film & serier

Her er alt, vi ved om To All the Boys 3 + et smugkig fra en ny scene

Af Karen Emilie Thalsgaard 7. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er der gode nyheder til alle To All the Boys I’ve Loved Before-fans! Vi har nemlig samlet alt det, vi ved om 3'eren, To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean, der bl.a. inkluderer et smugkig på en scene med Noah og Lana.

Vi tæller dage, minutter, sekunder (argh) til To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean får premiere, og gør indtil da, alt hvad vi kan for at finde sneak-peaks og informationer på filmen, så ventetiden bliver lidt mindre lang. Hvis det overhovedet er muligt?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er, hvad vi ved!

Udgivelsesdatoen er stadig ukendt

Vi ved endnu ikke noget om, hvornår filmen får premiere, men hvis vi selv skal prøve at regne os frem til et ca. tidspunkt, ud fra det vi ved om de andre film, kunne det godt se ud som om, at det stadig har lange udsigter. For selv om To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean allerede var i produktion, da Netflix annoncerede nyheden om filmen i august 2019, gik der lang tid mellem de to første film. To All the Boys I Loved Before (1'eren) blev frigivet den 17. august 2018, mens To All the Boys: P.S. I Still Love You (2'eren) debutererede den 12. februar 2020. Så skal vi mon vente endnu halvandet år på den sidste film i trilogien? Det håber vi virkelig ikke.

Den er baseret på Jenny Hans bog med samme navn

Advarsel – spoiler alert!

I bogversionen af To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean præsenteres vi for Lara og Peters sidste år på gymnasiet (til alle John Ambrose-fans, sorry, det betyder nemlig at tingene ikke fungerede for ham og LJ). Der er mange ting at se frem til i forbindelse med gymnasiet, særligt 'prom' står højt på listen. Men, for der er jo et stort men, sidste år på gymnasiet betyder også at college står for døren, og rygterne går på, at Lana forsøger at skjule det faktum, at hun er kommet ind på sit college (UNC), som ligger langt væk fra hvor Peter bor, og derfor ved hun ikke, hvad hun skal stille op – årh, tænk hvis de er nødt til at gå fra hinanden?

Filmen er blevet filmet i Korea

Forfatter Jenny Han tweetede for nyligt ”Sidste sommer var jeg i Korea for at optage To All the Boys: Always and forever, Lara Jean”. Så den er altså optaget i Korea, og vi kan ikke lade være med at tænke på, at Covey-søstrene jo er halvkoreanske, og måske det betyder at de kommer tættere på deres afdøde mor i 3’eren?

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om "To all the boys I’ve loved before"

Lana Condor og Noah Centineo delte en scene fra All the Boys 3 på YouTube

Selv om vi bliver nødt til at vente på, at filmen rent faktisk rammer Netflix, så kan vi trøste jer med, at vi har et lille sneak-peak, som vi ved, I vil elske. Lana Condor og Noah Centineo lavede nemlig for nyligt et livestream i anledningen af Black Lives Matter-bevægelsen, hvor de ønskede at samle penge ind til fordel for organisationer såsom Black Lives Matter, Color of Change og mange flere – mega sejt af dem, hvis I spørger os.

I slutningen af deres lievstream viste de en scene fra filmen, og vi har kun én ting at sige – vi vil have en udgivelsesdato AS SOON AS POSSIBLE!

[node:cta:CTA]