Kim og North
Kendte

Kim Kardashian og North West har lavet en fælles TikTok-profil

Af Vera Olivia Lissner Rømer 1. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kimkardashian
Kim Kardashians 8-årige datter, North West, har nærmest været berømt, før hun blev født, og nu kan både Kim og North se frem til endnu mere online opmærksomhed, for de har nemlig valgt at starte en fælles TikTok-profil.

”Yeah, that's my twinnem. Go best friend, we killing 'em. No new friends, get rid of them”. Sådan synger den 41-årige reality-stjerne Kim Kardashian og hendes 8-årige datter North i en af deres nye TikTok-videoer.

For blot en uge siden oprettede Kim og North nemlig en fælles ”mor-datter”-profil på TikTok, og i profilens bio står der: ”Mig og min bff”. Hvor cute er det ikke lige?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvom vi havde forventet, at profilen ville tiltrække en del dedikerede Kardashians-fans, så må vi altså indrømme, at vi mildest talt er mundlamme over, hvor hurtigt profilen har fået succes!

Kim og Norths TikTok-konto har nemlig på blot en uge fået næsten to millioner følgere, og deres mest sete video, hvor de lip-syncer til sangen ’Hot n cold’ med Katy Perry, er blevet afspillet intet mindre end 12,7 millioner gange.

Wow, det er altså mere end samtlige indbyggere i Sverige!

De to verdenskendte familiemedlemmer har også delt videoer på profilen, hvor de giver sig i kast med nogle af de virale TikTok-trends, såsom ’Holy Spirit Activate’ og ’Twinnem’-sangen.

Mange af videoerne på profilen er små, sammenklippede glimt fra deres famøse LA-hjem, og det er ret tydeligt, at det er North, der kan kalde sig ”instruktøren” bag disse videoer. Cute!

Kim Kardashian har tidligere delt nogle af TikTok-videoerne på sin Instagram-story, hvor hun skrev: ”Jeg danser og synger og gør alting med min bestie North”.

Aww! Vi glæder os til at se, hvad Kim og North kommer til at poste på deres fælles TikTok-profil i fremtiden!

MestLæste