Kim og North
Kendte

Kim Kardashian afslører: ”Det her siger North altid, når vi diskuterer”

Af Vera Olivia Lissner Rømer 20. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kimkardashian
Selvom man måske skulle tro det, så er alt vist ikke fryd og gammen hjemme hos de kendte. Kim Kardashian har netop afsløret i et interview, hvad hendes datter, North, kan finde på at sige, når de diskuterer derhjemme, og vi garanterer et godt grin!

Vi kender det nok alle sammen – indimellem får man sagt noget tarveligt eller grimt til sine forældre midt i en diskussion, fordi man er helt vildt rasende. Det er altså også tilfældet hjemme hos The Kardashians.

Den amerikanske TV-personlighed og forretningskvinde, Kim Kardashian, har netop afsløret i et videointerview på Ellentube.com, hvad hendes 8-årige datter, North West, ofte kan finde på at sige, når hun diskuterer eller er uenig med sin mor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Mom confessions’ er et koncept på Ellentube.com, hvor stjerner, som er mødre eller fædre, fortæller ærligt og åbent om forældreskabet, giver deres bedste råd til fremtidige forældre og afslører de mest tarvelige ting, deres børn har sagt til dem.

Og apropos tarvelige ting, så er det noget helt bestemt, som North altid sviner til, når hun kommer op og skændes med sin mor, forklarer Kim i interviewet. Nemlig deres eget hjem!

- Hver eneste gang jeg er uenig med min datter North, så tror hun, at det går mig på, når hun siger: ”Dit hus er så grimt. Det er helt hvidt. Hvem lever sådan her?” Hun tror ofte, at det rammer mig, og det er da ret ondt, fordi jeg kan godt lide mit hus.

Kim og Kanye (eller Ye om man vil) har ifølge Page Six brugt næsten seks år på at renovere deres luksusvilla, som nu er intet mindre end 60 millioner dollars værd, hvilket svarer til svimlende 383,8 millioner danske kroner.

Det tidligere par er førhen blevet beskyldt af fans for at have indrettet hjemmet alt for klinisk og minimalistisk, så mon ikke det går Kim en smule på, at North også sviner det til?

Selvom North ikke er ellevild med deres store luksusvilla, ser det dog ikke ud til, at hun slipper for at bo der lige foreløbigt.

Ifølge @houseofcelebs har Kim nemlig betalt 23 millioner dollars, svarende til 147,2 millioner danske kroner, for at beholde huset. Mon ikke hun er ret vild med det så?

Klik dig igennem billederne herunder, og vurder selv, om du synes, at huset er for minimalistisk indrettet:

I interviewet indrømmer den 41-årige verdensstjerne desuden, at hendes værste fejl som forældre er, at hun giver for nemt efter, og at hun nogle gange kommer til at bestikke sine børn.

Hun forklarer også, at hun ville ønske, at hendes børn ikke var lige så interesserede i make up, som hun selv er, fordi hun mener, at de er alt for unge.

Se hele interviewet med Kim Kardashian lige her:

MestLæste