Kim Kardashian til Met Gala 2021
Kendte

Stylist afslører: Så meget koster Kim Kardashians 1,9 meter lange hestehale

Af Vera Olivia Lissner Rømer 29. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kimkardashian
Kim Kardashians stylist har afsløret, hvad man skal diske op med, hvis man drømmer om en næsten to meter lang hestehale magen til Kims, og du kan vist godt finde sparegrisen frem!

”Less is more”. Sådan lyder det berømte ordsprog, der pointerer, at et enkelt outfit ofte kan se bedre ud, end hvis den har fået alt for meget.

Men det er vist ikke helt rigtigt, hvis man spørger TV-personligheden Kim Kardashian.

Til dette års Met Gala var der nemlig bred enighed blandt showets kendte gæster om at troppe op i det ene ekstravagante, overdådige og imponerende look efter det andet, og den var Kim K i hvert fald også med på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kim Kardashian lagde nærmest internettet ned, da hun dukkede op i helt sort stof fra top til tå med en lang sort hestehale stikkende ud fra stoffet, der dækkede hendes ansigt.

Og hendes outfit så ikke bare vanvittigt ud, det har tydeligvis også kostet en bondegård!

Ifølge Page Six afslørede Kims go-to hårstylist Chris Appleton nemlig, i en ”Spørg mig om alt”-runde på Instagram, hvad Kim Kardashians hestehale har kostet.

Svaret lød på 10.000 dollar – altså svarende til intet mindre end 63.720 danske kroner.

Så hvis du drømmer om en næsten to meter lang hestehale magen til Kims, er det vist bare om at komme i gang med at fylde sparegrisen!

Man kunne nærmest ikke undgå at lægge mærke til den 1,9 meter lange hestehale, som altså var mere end 30 centimeter længere end Kardashian-søsteren selv, men hendes makeup derimod – den var godt gemt bag det sorte stof, der dækkede hendes ansigt.

Derfor undrede det da også de fleste, da hendes makeup-artist, Mario Dedivanovic, bekræftede, at han havde brugt flere timer på at få hendes makeup til at se fantastisk ud.

Men better safe than sorry, ik Kim?

MestLæste