Kendte

Justin Biebers skandaler fortsætter

Af Thomas Flindt 30. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endnu engang har Justin Bieber rodet sig ud i en skandale. Hvorfor bliver han ved med at komme i problemer?

2013 har ikke været et supergodt år for 19-årige Justin Bieber. Gang på gang er popstjernen kommet i problemer, og nu er den gal igen.

Politiet har nemlig været på besøg hos Justin Bieber i hans kæmpevilla i Calabasas, Los Angeles, efter at flere naboer har klaget over hans uansvarlige kørsel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Tendens - Kendte bryder sammen

Ifølge politirapporten skulle den tidligere amerikanske fodboldspiller Keyshawn Jackson, være styrtet ind til Bieber og konfronteret ham, efter teenagestjernen var drønet forbi den store NFL-stjerne og hans treårige datter i sin hvide Ferrari.

Justin Bieber benægtede, at han havde kørt uansvarligt, men på grund af de mange klager har politiet alligevel startet en sag.

Skandaler på stribe
Skandalen er langt fra den eneste i år, og det startede med, at popstjernen indrømmede, at han røg hash. Senere blev Justin Bieber anmeldt for overfald på en nabo, og anklagen kom samtidig med, at han havde svært ved at gå på til tiden til sine koncerter.

For nylig er Justin Biebers babyabe også blevet taget fra ham, da han ikke kunne vise ordentlige papirer på kæledyret, og efterfølgende blev han kritiseret for at tage aben fra sin mor, mens den stadig var baby. Sidst men ikke mindst er naboerne godt og grundigt trætte af Justin Biebers hemmelige fester, hvor gæsterne skal skrive under på en kontrakt, så de ikke deler billeder og informationer med pressen.

Beskyttet af vennerne
Mange af Justin Biebers gode venner har set sig nødsaget til at være ude i medierne og forsvare ham. Cody Simpson nedtonede historierne og mente, at de var blevet blæst op til store skandaler. Will Smith har flere gange været i kontakt med popstjernen for at give ham råd og hjælp til at klare pressen og presset ved at være en stjerne. Og for nylig har Usher forsvaret ham i talkshowet "Ellen":

- Han er jo bare en teenager, lød det fra hitmageren.

Selenas skyld?
Måske kommer alle de mange skandaler ikke af ingenting. Det hele synes at være startet, efter, at Justin Bieber og Selena Gomez fik problemer med parforholdet, der har kørt on/off siden jul. Måske var hun en af de personer, der kunne holde Justin Bieber nede på jorden i hans ellers vilde hverdag?

Læs også: Her er Justin Biebers efterfølgere

Hvorfor roder Justin Bieber sig ud i så mange skandaler? Hvornår tror I, det stopper?