Kendte

Justin Biebers abe kommer i zoologisk have

Af Thomas Flindt 22. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Biebers capuchin-abe, Mally, blev taget af tyske politimænd, da han skulle optræde i München, og han får den ikke igen. Læs hvorfor her!

Da Justin Bieber landede i München i marts, før sin koncert i byen, fik han taget sin lille abe Mally af politiet. Grunden var, at Justin Bieber ikke kunne vise ordentlige vaccination- og indrejsepapirer på den lille capuchin-abe.

Læs også: Video - Justin Bieber kysser Selena Gomez

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efterfølgende fik popstjernen til og med den 21. maj til at skaffe ordentlige papirer, hvis han ville have sin søde abe igen, men det er ikke lykkes Justin Bieber at overholde den deadline. Derfor skal aben Mally nu i et tysk zoologisk have.

- Aber er meget sociale. Derfor sætter vi Mally et sted, hvor han kan leve sikkert sammen med andre aber, udtaler den tyske miljøminister Peter Altmeier.

Læs også: Justin Bieber og Miley Cyrus laver musik sammen

Samtidig vil de tyske myndigheder også have Justin Bieber til at betale de mange tusinde kroner, det har kostet at passe på den 20 uger gamle capuchin-abe. Og så kritiserer de popstjernen for at have taget lille Mally fra sin mor, mens aben stadig var en baby.

Hvad synes I om, at Mally bliver taget fra Justin Bieber? Er det den bedste løsning for alle?

MestLæste