Kendte

Video: Justin Bieber kysser Selena Gomez

Af Thomas Flindt 21. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Taylor Swift lavede en sjov grimasse, da hun så Justin Bieber kysse Selena Gomez backstage til Billboard Music Awards – se videoen her!

I weekenden blev der afholdt det kæmpestore Billboard Music Awards, og alle de største stjerner var samlet: Miley Cyrus, Justin Bieber, Taylor Swift, Selena Gomez, PSY, Bruno Mars og mange, mange flere.

Under showet kunne man følge med backstage, hvor de mange stjerner blev hevet til side til interviews og andet sjov, men ét specielt klip stjal alle overskrifterne denne aften.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Her er Justin Biebers efterfølgere

Justin Bieber hev nemlig fat i Selena Gomez, da hun kom gående med Taylor Swift, og gav en hende et stort kys på kinden. Men det var Taylor Swifts sjove grimasse, der stjal alles opmærksomhed. Hun har aldrig været fan af forholdet mellem Selena og Bieber, og hendes ansigtsudtryk i klippet siger alt. Se selv her:

Læs også: Justin Bieber som dommer i "American Idol"?

Der skete mange andre sjove ting til Billboard Music Awards 2013 i weekenden - se bare her:

Billboard2013

Under Miguels optræden prøvede han at hoppe over publikum til den anden side af scenen. Desværre hoppede han ikke langt nok, og snublede over et par uheldige fans. Av! Se klippet her.
Showets vært Tracy Morgan var megasjov! Han startede showet med at lave sjov med Taylor Swift, Selena Gomez og Ke$ha – se klippet her.
Taylor Swift kunne slet ikke bære alle sine priser, da hun blev fotograferet efter showet, men det gjorde nok ikke noget, når hun blev den helt store vinder med otte priser.
Der var mange gode optrædener under showet, men en af de bedste var Selena Gomez, der havde forvandlet ”Come And Get It” til et arabisk eventyr. Fedt!
Da Justin Bieber vandt en ærespris gik publikum amok. Selv om de fleste jublede, blev der også buhet af ham, men Justin var ligeglad, og holdt en sej tale. Se den her!

MestLæste