Kendte

Her er Justin Biebers efterfølgere

Af Thomas Flindt 25. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siden Justin Bieber blev opdaget på YouTube, har mange unge også brugt videosiden til at slå igennem. Se hvem Biebers efterfølgere er her!

Superstjernen Justin Bieber, der lige har optrådt i Danmark, blev i 2007 opdaget på YouTube af sin manager Scooter Braun, og har siden taget verden med storm. For Justin var det en drøm, der gik i opfyldelse, og mange unge har siden brugt YouTube til at jagte deres musikdrøm.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På lørdag afholdes Radio Disney Music Awards, hvor der blandt andet uddeles en pris for "Ultimate Breakout Star - Biggest Viral Artist", som går til en af de fem artister, som alle er blevet opdaget på YouTube. Tjek Justin Biebers efterfølgere ud her!

Læs også: 10 vilde facts om K-pop

Artist: Austin Mahone
Alder: 17 år.
Hjemmeside: www.austinmahone.com
Du skal høre: "Say you're just a friend"
Om ham: Austin Mahone begyndte i 2010 at lægge videoer på YouTube, og allerede året efter havde han fået en stor fanskare. I februar 2012 udgav han sin første single "11:11", og har siden udgivet flere singler. Lige for tiden varmer han op for Taylor Swift på hendes "Red"-turné.

Artist: Ryan Kevin Beatty
Alder: 17 år.
Hjemmeside: www.theryanbeatty.com
Du skal høre: "Hey L.A."
Om ham: Allerede som 14-årig startede Beatty at lave musikvideoer, og i løbet af to år havde han over to millioner fans på facebook. Sidste sommer udgav han sin første EP "Because of You", og tog på soloturné i USA. Lige nu arbejder han på sin første cd, men imens varmer han op for Cody Simpson på hans "Paradise Tour".

Læs også: 10 upcoming stjerner

Artist: Cimorelli
Hvem: Pigegruppen består af de seks søstre Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, and Danielle Lynne Cimorelli.
Alder: 12-21 år.
Hjemmeside: www.cimorellimusic.com
Du skal høre: "Believe It"
Om gruppen: De seks søstre blev voldsomt populære på YouTube i løbet af år 2007 for deres coversange, som de sang a capella. Allerede i 2008 udgav de deres første EP, hvor alle sange var skrevet af Christina og Lauren. I 2009 blev gruppen opdaget af Sugarbabes manager Sarah Stennett, og fik bagefter en pladekontrakt med Universal. Bonus: Der er i alt 11 børn i familien Cimorelli - wow!

Artist: IM5
Hvem: Cole, Dalton, Dana, Gabe og Will.
Alder: 15-17 år.
Hjemmeside: www.im5band.com
Du skal høre: "Can't Stay Away" (ft. Bella Thorne)
Om gruppen: Da "American Idol"-skaberen Simon Fuller, kreative Jamie King og kendisbloggeren Perez Hilton skulle skabe det næste store boyband, samlede de Cole, Dalton, Dana, Gabe og Will i IM5. Med vidt forskellige baggrunde er de et spændende projekt, og så har de kant! Da Justin Bieber tilstod, at han røg hash, lavede de straks en anti-hash video. Tjek den her! http://www.im5band.com/im5-opens-up-about-justin-bieber-and-being-anti-d...

Læs også: Bliver de bedre end Justin Bieber?

Artist: Christina Grimmie
Alder: 19 år.
Hjemmesiden: www.christinagrimmieofficial.com
Du skal høre: "Find Me"
Om hende: Christina blev kendt på YouTube som "zeldaxlove64" for sin supergode sangstemme, og med sine to millioner fans og over 365 millioner views gør det hende til den fjerde mest fulgte artist på YouTube. For resten er det Selena Gomez' stedfar Brian Teefey, der er hendes manager, og som hjalp hende med at udgive hendes første EP "Find Me" i 2011.

Se Justin Biebers efterfølgere i galleriet herunder. Hvem er jeres favorit?

JustinBiebersefterfølgere

Austin Mahone.
Austin Mahone og Justin Bieber.
Ryan Beatty.
Ryan Beatty er allerede populær.
Søstrene Cimorelli. Fra venstre: Lauren, Christina, Amy, Katherine, Danielle og Lisa.
Cimorelli varmer op for Ryan Beatty i Roxy Teatret.
IM5, fra venstre: Dalton, Will, Dana, Gabe og Cole.
IM5 optræder med Bella Thorne.
Christina Grimmie.
Christina Grimmie og Selena Gomez er blevet gode veninder.