Kendte

10 upcoming stjerner

Af Marie Søndergaard 6. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fundet ti unge stjerner, som du skal holde øje med. Tjek listen her!

Hvem er en kommende Oscar-vinder, og hvem ligger helt sikkert på toppen af hitlisten om et par år? Vi har fundet ti gode bud på de næste store stjerner inden for skuespil og musik. Tjek dem ud i vores galleri.

Læs også: Kristoffer Rahbeks drøm går i opfyldelse

Har du flere bud på upcoming stjerner?

10upcomingstjerner

22 år, skuespiller

Hvis du ser hitserien ”Game of Thrones” kan du glæde dig til at se sæson 3, hvor Thomas er med. Han har efterhånden været med i et hav af tv-serier, og vi er sikre på, han nok skal blive til noget stort!

17 år, sanger

Vi har vores helt egen upcoming sanger her i Danmark – nemlig supersøde Kristoffer Rahbek. Måske kender du allerede singlen ”Hate That I Love You”? Vi glæder os til at høre meget mere fra Kristoffer.

16 år, skuespiller

Hvis du godt kan lide gysere, har du nok set Kathryn før. Hun spiller nemlig med i ”Paranormal Activity 4”, og da hun både er ung og smuk, skal hun nok få en lang karriere i Hollywood.

15 år, sanger

Greyson blev kendt, da han sang et cover af Lady Gagas ”Paparazzi” til en skolekoncert. Klippet har fået over 50.000 views på YouTube, og i efteråret udgav han sit første album. Vi ser frem til at høre mere om ham her i Danmark.

17 år, sanger

Siden 2011 har Ryan været en af de mest sete artister på YouTube, og vi synes altså også, han er mega cute og dygtig! Han bliver helt sikkert rigtig stor.

20 år, skuespiller

Vi elsker Brett som Jake i tv-serien ”Akward” og kunne godt tænke os at se meget mere til ham! Han er heldigvis ved at indspille to nye film, så mon ikke det lykkes? Juhuu.

13 år, sanger

Du kender sikkert ikke den unge, amerikanske sangerinde Camryn, men det skal du nok komme til! Hun varmer nemlig op til One Directions koncerter i Danmark, og så er hun altså virkelig dygtig.

18 år, skuespiller

Vi kender Zoey fra ”Beautiful Creatures”, hvor hun spiller den lede ekskæreste, og heldigvis kommer vi til at se meget mere til hende. Hun er blandt andet ved at indspille en ny vampyrfilm! Spændende.

20 år, skuespiller

Vi kender Nathan fra Nickelodeons serie ”iCarly”, og vi kommer helt sikkert til at se meget mere til ham – også på film. I øjeblikket indspiller han en ny film om tornadoer!

16 år, sanger

Den unge rapper har allerede medvirket på numre med Cody Simpson og Cher Lloyd, og vi synes, hun er sygt dygtig! Måske er hun den nye Nicki Minaj?

MegetMere