Kendte

Bliver de bedre end Justin Bieber?

Af Thomas Flindt 22. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superstjernen Justin Bieber har på kun fire år erobret verdenen med sin musik. Er der overhovedet nogen, som kan nå op på hans niveau? Her er fem, som måske slår Justin Bieber!

Justin Bieber var kun 14 år, da han blev opdaget på YouTube, og siden er det gået stærkt - rigtig stærkt. I dag er han et af de allerstørste musiknavne i verdenen med flere millioner solgte albums, endnu flere fans, og så har han arbejdet sammen med musikbranchens allerdygtigste kunstnere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber gav pris til fan

Justin Bieber

Facebook-fans: 44.500.000 fans.
Mest sete YouTube-sang:"Baby" 750.000.000 views.

Mange drømmer om at nå op på Justin Biebers niveau, men det ser stort set umuligt ud - og måske ikke alligevel. Vi har fundet nogle kunstnere, der måske kan opnå samme berømmelse som Justin Bieber:

One Direction

Det britiske boyband, som består af Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson og Liam Payne, fik deres helt store gennembrud, efter at gruppen blev samlet i britisk "X Factor 2010". De kun 18-20 årige drenge har udgivet en enkelt cd, der blev revet ned fra hylderne i butikkerne, og billetterne til deres koncerter var solgt på rekordtid. Det spås allerede nu, at de kan blive større end Bieber. Hmmm, hvad tror I?
Facebook-fans: 7.000.000 fans.
Mest sete YouTube-sang: "What makes you beautiful" 167.000.000 views.

Læs også: One Direction afvist i Las Vegas

Conor Maynard

Den engelske charmør er spritny på stjernehimlen. Conor Maynard har kun udgivet en enkelt single, men har en ny på vej i juli, og der er blevet taget godt imod den 20-årige. Kan Conor Maynard følge op på succesen og producere et fedt album, så kan han meget vel gå hen og blive pigernes nye favorit.
Facebook-fans: 418.000 fans.
Mest sete YouTube-sang: "Can't say no" 9.400.000 views.

Læs også: Ugen Playliste: Conor Maynard

Olly Murs

Oliver Stanley Murs skiller sig ud fra resten af listen med sine 28 år. Olly slog, ligesom One Direction, også igennem i "X Factor" - dog året før boybandet. Hans første to albums gjorde ham voldsomt populær i England, og derfor prøver han nu at slå igennem i USA. Selv om Olly er lidt ældre end Justin Bieber og forfølgerne, så er han stadig en rigtig charmetrold og en favorit blandt pigerne.
Facebook-fans: 2.000.000 fans.
Mest sete YouTube-sang: "Heart skips a beat" 20.700.000 views.

Læs også: Olly Murs varmer op for One Direction

Eric Saade

20-årige Eric Saade kommer fra Sverige, og han repræsenterede sit land under det Europæiske Melodi Grand Prix i 2010. Årene forinden var han medlem af bandet Whats Up, der aldrig blev den store succes, men nu optræder han ude på de europæiske scener. Han har udgivet tre albums, men mangler stadig det helt store gennembrud.
Facebook-fans: 105.000 fans.
Mest sete YouTube-sang: "Hearts in the air" 3.800.000 views.

Læs også: 10 facts om Eric Saade

Christopher

Danske Christopher har det hele: Charme, selvtillid og lækkert hår - for ikke at glemme hans smukke stemme. Den 20-årige sanger udgav i år sit første album, hvorfra flere sange ramte de danske hitlister. Succesen er voksende, og måske bliver han så stor, at han snart skal vende snuden mod udlandet?
Facebook-fans: 40.000 fans
Mest sete YouTube-sang: "Against the odds" 1.300.000 views.

Læs også: Video: Vi Unge-læserne spørger Christopher

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste