Kendte

Olly Murs varmer op for One Direction i USA

Af Thomas Flindt 14. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den seje sanger, Olly Murs, er klar til at erobre USA med sin funky popmusik. Lige nu varmer han op for One Direction på deres tour.

Den 28-årige brite, Olly Murs, har toppet de europæiske hitlister med sange som "Heart skips a beat" og "Please don't let me go", efter han i 2009 deltog i "X Factor UK".

Læs også: Se den sjove One Direction-tegnefilm

Faktisk er det igennem "X Factor", at Olly Murs mødte de fem flotte fyre fra One Direction, som han netop nu er på USA-tour med. One Direction deltog i "X Factor 2010" - året efter Olly - og det var til deres finaleshow, at Olly vendte tilbage på programmet for at lave en fest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson har indtaget Amerika på rekordtid - og det synes Olly er helt vildt sejt. Han ser det som en ære at varme op for det populære boyband.

Læs også: Liam Paynes vilde fangst

- Det, som de drenge har gjort, er utroligt og sensationelt, fortalte Olly Murs i et interview med radioikonet Super Snake i byen Phoenix.

Olly Murs havde den dynamisk duo Rizzle Kicks med på sit storhit "Heart skips a beat", men for at mr. Murs kan ramme den amerikanske stil, har han genindspillet nummeret med den amerikanske hiphopper Chiddy Bang. Psst! Der er også kommet en ny fed musikvideo, som du kan se længere nede …

Læs også: Så vilde er One Directions fans

Vidste I for resten godt, at Olly Murs har en tvillingebror, og at han har rødder i Letland? Han har også været god til fodbold, men en skade stoppede karrieren. Og så er han helt vildt sej til at beatboxe!

MestLæste