Kendte

Så vilde er One Directions fans

Af Thomas Flindt 8. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Boybandet One Directions fans er helt vilde for at møde Harry, Zayn, Liam, Louis og Niall. Læs her, hvad de gør for at møde One Direction.

Efter at de fem hotties fra One Direction, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan, deltog i "X Factor 2010", har de været mandsopdækket af bodyguards døgnet rundt. Men de vilde One Direction-fans er ligeglade - de finder stadig på mere vilde og kreative måder at komme i kontakt med deres drømmeprinser.

Læs også: One Direction laver måske en Bieber-film

Sidst det skete, havde en fan gemt sig i en skraldespand! Den modige fan håbede på, at hun kunne snige sig ind ad bagdøren, men boybandets vagter opdagede hende i sidste øjeblik.

I sidste uge blev Niall Horan og Liam Payne overfaldet af en stor gruppe fans udenfor deres hotel i New York, og i Canada sejlede en modig fan over en stor sø i sin kajak for at se de lækre popstjerner.

Læs også: Niall vil have Ed Sheeran med i One Direction

Flere fans har prøvet at bestille værelser på de samme hoteller, som One Direction har boet på, og endnu vildere så har nogen klædt sig ud som hotelarbejdere for at komme tæt på Harry, Zayn, Louis, Niall og Liam.

Hvor går grænsen? Hvor langt vil I gå for at møde One Direction?

Læs også: Test: Er du en ægte "Directioner"?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste