Kendte

Tendens – kendte bryder sammen

Af Stine Nielsen 19. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere unge stjerner oplever en nedtur for tiden – de kollapser, bliver anholdt og bliver indlagt. Hvad sker der lige? Få historierne her!

Lige nu er der flere triste historier om de kendte. Lindsay Lohan har lige fået en straf af retten for sin opførsel, Lil Wayne er lige blevet udskrevet fra hospitalet efter en slem omgang, og flere andre unge stjerner virker også til at have problemer.

Læs også: Skal Medina sige undskyld?

Få deres historier i galleriet herunder.

Tendens-kendtebrydersammen

Rapperen Lil Wayne er lige blevet udskrevet fra hospitalet, efter at have været indlagt i seks dage. I sidste uge fik han nemlig et anfald under indspilningerne til en musikvideo. Nogle påstår, at anfaldet kom på grund af stoffer, men Lil Waynes venner siger, han bare har arbejdet for hårdt. Vi er bare glade for, han nu er i god behold!
Først kastede han op på scenen, så kom han for sent til en koncert, så kollapsede han efter en koncert, og siden aflyste han også en koncert. Ind i mellem raser han også temmelig hårdt ud mod paparazzi. Gad vide, om Justin Bieber har det godt?
Retssagen mod Lindsay Lohan er lige blevet afsluttet. Hun skal 90 dage på afvænning og udføre 30 dages samfundstjeneste. Derudover skal hun til psykolog i 18 måneder, og hun har fået en betinget dom. Det vil sige, hun skal i fængsel, hvis hun ikke overholder de andre ting. Sagen startede med et biluheld sidste år, hvor Lindsay er blevet beskyldt for at lyve for politiet.
Håret er blevet kortere og kortere og lysere og lysere, men Mileys stil har også ændret sig. Hun går i vilde outfits, får mange tatoveringer og der går masser af rygter om, at hendes forhold til Liam Hemsworth er gået i stykker. Nogle medier frygter, at Miley ender med at ”lave en Britney”. Vi håber, at Mileys ”nye jeg” ikke skyldes vrede og frustration!
Forleden gik den ellers så søde stjerne amok på en Se & Hør-journalist. Hun rev hende i håret og spyttede på hende. Det skete efter, der var skrevet negative historier om hende og Christoffer i ugebladet. Men hvorfor mon så voldsom en reaktion? Læs også: Skal Medina sige undskyld?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.