Her er billedet Kardashian-familien ikke vil have dig til at se
Kendte

Her er billedet, Kardashian-familien ikke vil have dig til at se

7. april 2021
Et uredigeret billede af Khloé Kardashian er ved en fejltagelse blev lagt på Instagram. Nu kæmper Kardashian-familien for at få det fjernet fra internettet.

Som mange andre fejrede Kardashian-familien påsken hen over weekenden, og det resulterede i at et uredigeret billede af Khloé Kardashian blev delt ved en fejltagelse. Nu forsøger familien at få billedet fjernet permanent fra internettet.

På billedet poserer Khloé i en bikini, mens hun smiler, og man kan se, at det hverken har været en tur gennem et filter eller Facetune, inden det blev postet på Instagram. Det ændrer dog ikke noget ved, at hun, som altid, ser utroligt skøn ud.

Alligevel forsøger Khloé nu at få billedet slettet fra internettet, fordi det ”ikke var meningen, det skulle offentliggøres.” Derfor truer Kardashian-familien med at sagsøge alle, der deler det uredigerede billede af Khloé, og det har allerede resulteret i suspenderingen af flere Instagramprofiler.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian svarer igen på transformations-kommentarer

Ifølge Kardashian-familiens advokater, så er billedet taget af Khloés mormor, MJ, og det blev sidenhen lækket af en personlig assistent ved en fejltagelse.

Se det smukke billede af Khloé i videoen her.

Khloés fans er uforstående overfor, hvorfor deres idol vil have det uredigerede billede fjernet fra internettet, fordi det viser, at hun er smuk, præcis som hun er.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan gik Kris Jenner fra husmor til stenrig momager

- Hun ser så frisk og smuk ud, skriver en bruger på Twitter, mens andre fortæller, hvor glade de var for at se et billede af Khloé, hvor hun ”bare var sig selv.”

Bliver angrebet for sit udseende

Khloé har tidligere fortalt, hvor hårdt det er for hendes mentale helbred, at medierne og internettet kritiserer den måde, hun ser ud på.

Selvom hun har indrømmet, at hun er flittig bruger af redigeringsappen Facetune, så sårer det hende stadig, når folk skriver, at hun er ”ugenkendelig.”

- Folk indser ikke, hvor meget de her kommentarer påvirker mit sind og min selvtillid, skrev Khloé som kommentar til en video, der omtalte hendes udseende. 

I et opslag på Instagram skriver Khloé, at selvom det uredigerede billede er smukt, så vækkede det endnu engang følelsen af "ikke at være god nok". Læs opslaget her: 

MegetMere