Når man læser om Khloé Kardashian i medierne, er det efterhånden svært at støde på artikler, der ikke nævner hendes store forvandling udseendemæssigt.

Det har fået en TikTok-bruger til at lave en video, hvor han forsvarer Khloé, og kritiserer mediernes måde at tale om hendes udseende på – som oftest bygger på en  sammenligning af billeder af Khloé, der er taget med 14 års mellemrum. 

Personen i videoen minder alle om, at Khloé lider af kropsdysmorfi, som er en mental lidelse, der betyder, at man kan se fejl i ens krop, som andre mennesker ikke kan se.

Videoen har nu fået stjernen til selv at kommentere på den store mængde kommentarer, hun tit får på sit udseende, og det er især sit mentale helbred, hun refererer til.

LÆS OGSÅ: Internettet går amok: Se North Wests vilde kunstværk

- Jeg er virkelig, virkelig taknemmelig overfor mennesker, som sætter en stopper for mobning, og som kritiserer medier for at bruge clickbait, skriver Khloé i en kommentar til videoen.

’Keeping Up With The Kardashians’-stjernen skriver, at hun ikke forventer, at folk roser hende, men hun vil gerne gøre opmærksom på, hvor meget disse artikler påvirker hendes ”sjæl og selvtillid.”

- Folk, der forsvarer andre, selvom de ikke kender hinanden i virkeligheden, gør mig så glad, fortsætter Khloé, samtidig med, hun takker personen bag profilen.  

LÆS OGSÅ: Se listen: Her Kardashian-familiens vildeste gaver til hinanden

Det er ikke første gang, Khloé fortæller, at medierne angriber hende for den måde, hun ser ud på.

I et interview fra 2015 med People Magazine afslørerede hun, at sammenligningen med hendes søstre var så ødelæggende for hendes mentale helbred, at det fik hende til at tro på, hun var mindre værd end de andre.

Se videoen, der kritiserer transformationsartiklerne her: