Harry Styles
Kendte

Harry Styles: 5 sjove snakke, stjernen har haft med sine fans på scenen

Af Julie Sofie Hauritz 8. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @harrystyles
Hvis der er en, der forstår at give en god koncert, så er det Harry Styles! Udover at være en helt fantastisk sanger (og altid at have nogle ret gode dancemoves i ærmet), så giver den skønne sanger altid sit publikum en masse opmærksomhed. Se 5 af de sjove snakke, som Harry har haft med sine fans under nogle af sine koncerter.

Der findes efterhånden en række skønne, britiske fyre ved navnet Harry. For eksempel er der blandt andet Harry Potter, prins Harry og selvfølgelig Harry Styles.

Selvom vi elsker dem alle på hver deres måde, har særligt Harry Styles på det seneste vist, at han (måske) er den bedste Harry af dem alle. Og hvorfor nu det?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover at være en helt fantastisk sanger og samtidig også en forrygende skuespiller, har Harry under sine efterhånden mange koncerter nemlig også bevist, at han er virkelig god med sine fans.

Det kommer særligt til syne i en masse TikTok-videoer, der viser, hvordan Harry altid giver sig tid til at holde pauser under sine koncerter og samtidig interagere med de fans, der er der.

En af de nyeste videoer viser for eksempel, hvordan han under sin koncert i Minnesota giver en fan et kærlighedsråd efter at have set personen holde et skilt under koncerten.

På skiltet stod: ”Skal jeg skrive til ham?”. På vaskeægte Harry-manér svarede vores sanger: ”Jeg har et spørgsmål: Er han sød mod dig?”.

Publikum begyndte at råbe, da fanens ven svarede nej. Herefter delte Harry sin egen holdning omkring det hele og afsluttede med: ”Min personlige mening er, at hvis du føler, han leger med dig, er han skrald! Skrald! Skrald! Så er han ikke den rigtige for dig!”.

Se videoen her:

@sottharry when harry styles gives you guy advice, you follow it #harrystyles #foryou ♬ original sound - ana asf

Ud af alle de grunde, der er til at elske Harry, hvem skulle så have troet, at én af grundene er, at han er en hemmelig kærlighedsekspert?

Udover at have givet kærlighedsråd på scenen har Harry også haft interageret med sine fans på anden vis.

Et andet eksempel er at se i en anden TikTok-video, hvor Harry forsøger at overbevise en fan om at fri til sin kæreste.

Se videoen her:

@barcelonahair

harry convincing a fan’s bf to propose to her

♬ original sound - jen

Hvis du har brug for endnu en god grund til at elske Harry (som om der ikke var nok) – så har vi én lige her! Ved hans seneste ’Love On Tour’-koncert i Wisconsin i USA hjalp han nemlig en fan med at springe ud som homoseksuel overfor sin mor.

En fan, ved navn McKinley McConnell, holdt et skilt op til koncerten, hvor der stod: ”Min mor er i sektion 201. Hjælp mig med at springe ud.”

Og som den guttermand Harry er, var han selvfølgelig mere end villig til at hjælpe!

Se videoen her:

Herudover har Harry også haft en tendens til at samle de mobiler op, som fans kaster op på scenen, for herefter at ”true” med at facetime de forskellige personers mødre.

(Det er altså nogle ret heldige mødre, må vi sige. Hvem der ikke gerne ville facetime med ham!).

Se videoen her:

Mobiler er dog ikke det eneste, som fans kaster op på scenen til Harry. Faktisk bliver der kastet en del forskellige ting op til ham.

Under en af sine koncerter kastede en kvinde for eksempel en konvolut op, hvori der stod, hvilket køn hendes ufødte barn havde. Kvinden fortalte, at hun ikke selv vidste det endnu, men at hun gerne ville have, at Harry afslørede det for hende – så det gjorde han, og det var bare en sød måde, han gjorde det på!

Se videoen her:

Der er vist ikke nogen tvivl om, Harry er sød som sukker fra en vandmelon.

Vi håber fortsat på at kunne se en masse forskellige videoer, hvor Harry beriger sine fans med råd, underholdning, og hvad han ellers lige har i ærmet på scenen!

MestLæste