harry_styles_bekraefter_skal_vaere_med_i_ny_film.
Film & serier

Se billederne: Se Harry Styles som politimand i ny film

Af Josephine Sjelhøj 5. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles er i gang med at tage Hollywood med storm. Få et smugkig på optagelserne på en ny film, hvor han spiller politimand - og samtidig spiller overfor en helt særlig ’The Crown’-stjerne.

Med sine roller i store Hollywoodfilm har Harry Styles bevist, at han ikke kun er en talentfuld popsanger – han er også en kommende filmstjerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er bekræftet, at Harry skal spille en af hovedrollerne i den kommende film ’My Policeman,’ som produceres af Amazon.

I ’My Policeman’ får Harry en helt særlig kollega. ’The Crown’-stjernen Emma Corrin, der portrætterede prinsesse Diana i hitserien, er nemlig også på rollelisten.

LÆS OGSÅ: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

’My Policeman’ er baseret på Bethan Roberts bog af samme navn. Filmen foregår i 1990’erne, og handler om parret Tom (Harry) og Marion (Emma), der er nødt til at konfrontere fortiden, når Toms tidligere elsker, Patrick, kommer på besøg.

Filmen vil undersøge, hvordan verden så ud, dengang Tom og Patrick mødte hinanden, da deres kærlighed var forbudt på grund af diskriminerende love om homoseksualitet.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Harry Styles spottet hånd i hånd med en Hollywood-stjerne

Intime scener

Noget tyder også på, at vi kommer til at se nogle sider af Harry, som vi aldrig havde forventet.

En af de helt store overraskelser for mange fans er nemlig, at Harry skal optage flere nøgenscener til filmen sammen med sin kollega, David Dawson, der spiller Patrick.

- Harry skal have sex på skærmen, og skaberne bag filmen vil have, at det ser så ægte ud som muligt, afslører en kilde tæt på settet.

Kilden afslører også, at Harry ”glæder sig utroligt meget” til de intime scener, og at han "elsker at kaste sig ud i ting, som folk ikke forventer".

Optagelserne til filmen er allerede gået i gang, og du kan se nogle af de første billeder lige her:

Læs mere om

MestLæste