Film & serier

Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 16. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den tidligere One Direction-sanger, Harry Styles, har fået et helt nyt job, der intet har med musikkens verden at gøre. Det viser sig faktisk, at han har langt flere talenter, end man lige går og tror...

Harry Styles har taget Hollywood med storm, og det viser sig, at han ikke kun er en fantastisk sanger, men også er det fødte skuespiltalent.

Harry Styles har nemlig fået et nyt job, og dermed vil han endnu engang blive vist på det store lærred. Han skal nemlig spille en af hovedrollerne i den helt nye film 'Don’t Worry Darling', der instrueres af Olivia Wilde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles havde sin første filmdebut i 2017 med krigsfilmen 'Dunkirk', der er instrueret af Christopher Nolan. Her spillede han den unge soldat Alex. Nu, tre år efter, står han endnu engang klar til at vise sit talent indenfor skuespil frem i filmen 'Don’t Worry Darling'.

Styles skal i filmen spille sammen med skuespillere som Florence Pugh, Chris Pine og Dakota Johnson. Instruktøren bag filmen, Olivia Wilde, spiller også selv en birolle i filmen.

Læs også: Har Harry Styles fået et nyt look?

Og hvad handler filmen så om?

'Don’t Worry Darling' er en psykologisk thriller. Filmen foregår i 1950’erene i den bagende ørken i Californien og handler om den ulykkelige husmor Alice, spillet af Florence Pugh, der begynder at sætte spørgsmålstegn ved sin forstand, da underlige og mystiske ting sker i hendes samfund. Naboen, spillet af Dakota Johnson, forsøger at advare Alice om, at deres samfund ikke er, hvad det udgiver sig for. Mens Chris Pine spiller en leder af en kultlignende arbejdsplads, hvor alle mændene i samfundet er ansat – der er sat op til en film spækket med drama og gys lige fra start.

Læs også: Så rig er Harry Styles!

Harry Styles spiller Alices højtelskede mand, Jack, der gemmer på en mørk hemmelighed - men hvad denne hemmelighed er, må vi vente lidt endnu med at finde ud af.

Optagelserne til 'Don’t Worry Darling' starter dette efterår, så fans skal ikke vente alt for længe med at se Harry Styles store skuespillertalent på det store biograflærred - igen.