Kendte

Se billederne: Harry Styles spottet hånd i hånd med en Hollywood-stjerne

Af Anna Birch Jakobsen 5. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles er blevet set hånd i hånd med en helt speciel skuespillerinde, som han for nyligt har indspillet en film sammen med. Er der mon et nyt Hollywood-par på vej?

I weekenden var Harry Styles gæst ved et bryllup - og det var ikke kun hos brudeparret, at der var kærlighed i luften.

Den 26-årige Styles havde nemlig en date med til festen, som måske er lidt mere end 'bare' en veninde?

Et billede afslører, at Harry ankom til brylluppet hånd i hånd med den amerikanske skuespillerinde Oliva Wilde, og de to skulle efter sigende være forelskede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"De var kærlige over for hinanden, holdt i hånd og så meget lykkelige ud. De har været kærester i et par uger," fortæller en hemmelig kilde til det amerikanske ugeblad People.

Foto: MEGA

Harry og Olivia mødte hinanden tidligere på året under indspilningen af den kommende film "Don't Worry Darling", som Olivia Wilde både instruerer og spiller med i.

Olivia har tidligere fortalt, at hun besluttede sig for at hyre Harry Styles til hendes film, efter hun så ham i hans allerførste film "Dunkirk" fra 2017.

Læs også: Ariana Grande er blevet forlovet: Se den vilde ring

Hun blev virkelig glad, da Harry Styles sagde ja til rollen - måske hun (forståeligt nok) allerede havde et godt øje til den unge, britiske sanger?

Nyheden om den blomstrende romance kommer kun kort tid efter, at Olivia er blevet skilt med den 45-årige skuespiller Jason Sudeikis, som hun har været forlovet med i syv år og har to børn sammen med.

Læs også: Harry Styles besøgte en fans hjem, efter hans bil gik i stykker foran hendes hus

Hverken Harry eller Olivia har bekræftet kæresterygterne endnu - men der er uden tvivl noget i luften.

MestLæste