Kendte

Harry Styles besøgte en fans hjem, efter hans bil gik i stykker foran hendes hus

Af Ema Seferovic 30. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af Harry Styles' fans fik sig en oplevelse for livet, da han pludselig dukkede op i hendes hjem. Læs om den vildeste og nok mest (u)heldige fan-oplevelse lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forestil dig at du kommer hjem og ser en note hænge på dit køleskab. Men den her note er ikke skrevet af din mor, og der står ikke "Husk madpakken, skat".

Nej, den her note er en personlig hilsen fra selveste Harry Styles, der tilfældigvis har været forbi dit hjem, mens du har været væk.

Du kunne måske fristes til at tro, at vi er igang med at skrive forordet til en fanfiction, men det er vi faktisk ikke - for det her er sket i virkeligheden.

Læs også: Harry Styles har igen fået nyt look, og kommentarerne strømmer ind

En heldig fan ved navn Theadora har for nyligt haft fint besøg af sit største idol, Harry Styles. Men Theadora var ikke hjemme, da han kom. Det var hendes far til gengæld, som inviterede Harry indenfor til en kop varm te.

Det næste spørgsmål, der måske popper frem i dit hoved er, hvorfor Harry overhovedet befandt sig i hjemmet. Men som held i uheld gik Harrys bil i stykker i den gade, hvor den heldige fan bor. Theadoras fars ven fik øje på en ung gut med bilproblemer, og for at hjælpe superstjernen i nød valgte Theadoras fars ven at tage sagen i egen hånd og sende ham over til Theadoras hjem, hvor hendes far inviterede den unge sangstjerne indenfor til en kop te, mens bilen blev fikset.

Lyder det stadig for godt til at være sandt?

Bare rolig, Theadora delte selvfølgelig hele historien på sin IG @Theadoraaaaaaaa, som hun nu har gjort privat, fordi der kom så mange beskeder fra andre fans og interesserede.

Du kan dog stadig se billederne fra da Harry befandt sig i hendes hjem.

Billederne viser Harry drikke en kop te, fodrer Theadoras fisk (som faktisk også hedder Harry), og så er der ovenikøbet også en sød, håndskrevet note fra Harry.

"Theadora, min bil gik i stykker på din gade, og din fars ven lod mig venligt vente hjemme hos dig med en kop te. Jeg er knust over, at vi ikke nåede at møde hinanden, men jeg ser frem til at møde dig snart. Behandl folk med venlighed. Kærlig hilsen, Harry. PS. Jeg fodrede fisken, "skrev han i en note. I en anden note på køleskabet, stod der: "Sig til din far, at han skal kontakte mig, så kan mødes til et af mine shows," skrev Harry i noten. Til alle fangirls derude: Hæng i og bliv ved med at drømme stort - måske dit idol en dag dukker op i dit hjem!

Læs mere om

MestLæste