Kendte

Harry Styles har igen fået nyt look, og kommentarerne strømmer ind

Af Line Lei Mohrsen Jensen 21. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Indenfor de sidste par uger har flere fans opdaget, at Harry igen har fået et nyt look, og denne gang er det sangstjernens frisure, der er tale om.

Når man hører navnet "Harry Styles" forbinder man det ofte med One Direction, en flot fyr og selvfølgelig de lange, krøllede lokker.

For hvis der er én ting, som alle Harry-fans elsker ved sanggeniets udseende, så er der ingen tvivl om, at det er hans smukke, mørke hår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gennem årene er Harry blevet set med flere forskellige frisurer, og det har været alt fra en lang page til et helt kortklippet look.

Måske husker du endda Harrys instagrambillede fra 2016, hvor han afslørede, at han havde doneret sine lange lokker til velgørenhed? Se billedet HER.

Nu er der igen nyheder om Harrys hår, og denne gang er hans fans en smule splittet over frisuren.

Læs også: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

I starten af september blev Harry spottet af en fan, og de fik derfor taget et billede sammen, som hurtigt kom på Twitter. På billedet kunne man se, at Harry havde fået sig en ny frisure, og netop denne har delt vandene på Twitter.

Du kan se Harrys nye frisure på billedet herunder.

Som billedet viser, har Harry altså fået en lidt anderledes midterskildning end hvad han tidligere har haft, og han har derudover fået klippet sine spidser lidt.

Nyheden om Harrys frisure har medført mange splittede kommentarer fra fans, som fx ”Det mener han ikke” og ”Jeg elsker det!”, og for at det ikke skulle være nok, har Harrys frisure endda fået sit eget hashtag på Twitter, nemlig #hishair.

Det bliver spændende at se, hvilken frisure Harry mon overrasker med næste gang!