Harry Styles er med i ny film
Se billederne:

Her er ALT, du skal vide om den nye film med Harry Styles i hovedrollen

Af Julie Sofie Hauritz 13. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @harrystyles
Der er ingen tvivl om, at Harry Styles er en mand af mange talenter. Udover at kunne synge helt fantastisk viser det sig, at han faktisk også er en forrygende skuespiller. Han har i hvert fald fået hovedrollen i en helt ny film, der får premiere næste år. Få et smugkig på optagelserne til den nye film lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles er mest af alt kendt for sin fløjlsbløde stemme, men den populære popsanger har med tiden bevist, at han altså kan meget mere end ”kun” at synge – Harry har nemlig også lidt af en skuespiller i maven.

Harry Styles havde faktisk sin debut som skuespiller tilbage i 2017, da han var med i filmen ’Dunkirk’. Stjernen har siden haft lagt skuespillerhatten lidt på hylden, men er nu begyndt at tage den i brug igen. Harry Styles skal nemlig spille med i den nye film ’My Policeman’ – og optagelserne er allerede gået i gang.

Hvad handler filmen om?
’My Policeman’ finder sted i 1950’erne og 1990’erne og tager udgangspunkt i politibetjenten Tom Burgess (spillet af først Harry Styles og senere Linus Roache). Tom er gift med Marion (spillet af først Emma Corrin og senere Gina McKee), men har samtidig et hemmeligt forhold til museumsdirektøren Patrick (spillet af først David Dawson og senere Rupert Everett).

I ’My Policeman’ følger man Toms kærlighedstrekant mellem Marion og Patrick, der varer i fire årtier, og som blandt andet foregår i en tid, hvor homoseksualitet blev anset som ulovligt.

Harry har endnu ikke selv talt offentligt om sin rolle i filmen, men med udgangspunkt i hans rolle i ’Dunkirk’ er vi sikre på, at han kommer til at gøre et godt stykke arbejde i den nye film!

Hvornår udkommer filmen?
Filmen har (endnu) ikke en udgivelsesdato.

Optagelserne har dog været i gang siden april 2021, og hvis vi er heldige, kan det måske være, at den rammer biograferne allerede i starten af 2022 (vi krydser fingre – vi er SÅ klar til at se Harry Styles på det store lærred igen!).

Se billederne af Harry Styles fra optagelserne af ’My Policeman’ herunder.

Pssst! Fordi Harry Styles spiller politibetjent i filmen, har han under mange af optagelserne uniform på.. Behøver vi at sige mer'?

OptagelsernetilMyPoliceman

Harry Styles er med i ny film
Foto: @emmalouisecorrin
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega
Harry Styles er med i ny film
Foto: Mega

Læs mere om

MestLæste