Kendte

Se de smukke billeder: Harry Styles på forsiden af kendt modemagasin

Af Klara Hauberg Hansen, redigeret af Line Lei Mohrsen Jensen 16. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den tidligere One Direction-stjerne har aldrig været bleg for at overraske. Nu er han tilbage, og denne gang pryder han forsiden af modemagasinet 'Vogue'. Læs med, og se de flotte billeder her.

Den 26-årige sangstjerne, Harry Styles, kan ikke kun prale af at have vundet utallige pigehjerter verden over. For nyligt var Harry nemlig også, som én af de første mænd i mere end i 127 år, på forsiden af den amerikanske udgave af modemagasinet 'Vogue'.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og ikke nok med at han scorer dén seje tjans, så valgte den charmerende sangstjerne også at posere i et helt særligt look. Harry var nemlig iført tøj, der traditionelt set anskues for at være kvindetøj.

"Jeg tager tit mig selv i at kigge på kvindetøj og tænke, at det er fantastisk." , siger Harry Styles til bladet i forbindelse med sin medvirken i 'Vogue'.

På selve forsiden af december-udgaven af 'Vogue' ses sangstjernen posere i en hvid kjole og en blazer, mens han er igang med at puste en ballon op.

Inde i bladet ses han desuden i en meget udtryksfuld nederdel og i et mere skotsk-lignende outfit. Harry fortæller:

"Tøj er til for, at du kan have det sjovt med det, og du kan eksperimentere med det. Når du fjerner barrierne om, at der er tøj til mænd og tøj til kvinder, så åbner du jo arenaen, hvor du kan have det sjovt."

"Det er som om, at hver gang du sætter de her barrierer i dit liv, så begrænser du bare dig selv. Der er så meget glæde i at lege med tøj."

Harry er dog langt fra den eneste, som udfordrer det traditionelle skel mellem "kvinde- og mandetøj". Andre store stjerner som Jaden Smith, Prince, Troye Sivan, ASAP Rocky, Janelle Monaé, Christine & The Queens og mange flere har nemlig også gjort det.

Læs også: Se Harry Styles nye, slikkede frisure

Det er heller ikke første gang, at den tidligere One Direction-sanger overrasker i vilde outfits.

For tilbage i november 2019 delte Harry flere billeder på sin instagramprofil, hvor han var iført en fin, lyserød balletdragt i forbindelse med sin optræden i showet ”Saturday Night Live”. Du kan se billedet herunder.

Harrys medvirken i 'Vogue' har desuden skabt en del kommentarer, og det er alt fra undren omkring looket til søde kommentarer fra fans.

En af kommentarerne kommer blandt andet fra Harrys søster, Gemma, som hylder stjernen for sit valg og ikke mindst hans mulighed for at komme på forsiden af magasinet. Det skriver hun b.la. på Twitter:

Du kan se flere flotte billeder fra Harry Styles' shoot til 'Vogue' i instagramopslaget herunder.

MestLæste