Kendte

Se Harry Styles nye, slikkede frisure

Af Anna Birch Jakobsen 6. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles har efterhånden haft flere forskellige frisurer, end vi kan tælle - og nu er han endnu en gang spottet med nyt hår. Denne gang rocker Harry slikhår, der mest af alt minder os om en meget velhavende og fornem mand. Se billederne her.

For et par måneder siden opstod et nyt hashtag på twitter. Hashtagget #hishair, blev populært blandt Harry Styles-fans, efter at Harry gentagende gange skiftede frisure.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når man tænker på Harry Styles, så er det umiddelbart de lange, krøllede lokker tilbage fra 1D-tiden, der popper op som det første.

Læs også: 11 gange Harry Styles smeltede vore hjerter

Men det seneste år har Harry haft en kortere frisure og eksperimenteret med forskellige looks.

Psst... Det er ikke kun frisuren, som Harry har eksperimenteret med. Tilbage i august blev det spottet, at der gemte sig et helt nyt Harry-look bag hans mundbind.

I forbindelse med optagelserne af filmen 'Don't Worry Darling", hvor Harry spiller manden Jack, der gemmer på en mørk hemmelighed, er han blevet spottet med slikhår. Den minder os mest af alt om en meget velhavende og fornem mand - men det lyder måske også som om, at det passer godt på hans rolle som den hemmelighedsfulde Jack.

Læs også: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

Slikhår eller ej, vi glæder os til endnu en gang at se Harry Styles som skuespiller.

Du kan se billederne af den fine frisure herunder.