Hailey Bieber
Kendte

Hailey fortæller: Denne video fik Justin til at invitere mig på vores første date

Af Vera Olivia Lissner Rømer 24. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke altid til at sige, hvad man falder for ved en person, men nu afslører Hailey Bieber, at Justin faktisk inviterede hende på deres første date, fordi han havde set hende lave et helt særligt party-trick!

Hailey og Justin Bieber blev gift tilbage i september 2019, men har du nogensinde tænkt over, hvordan deres forhold startede?

Spoiler alert: Det er nok ikke af en grund, du havde regnet med!

Den 25-årige model har nemlig for nyligt afsløret i et interview, at Justin fik øjnene op for hende på grund af et helt bestemt party-trick.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Haileys særlige party-trick

Selvom du måske ikke havde forestillet dig, at Corona kunne have nogle positive effekter overhovedet, så findes der altså en helt særlig drik med samme navn, som rent faktisk førte til, at Justin og Hailey fandt sammen.

- Vi lavede det her lille party trick, hvor jeg åbnede en Corona-flaske med mine tænder, og den næste morgen fik jeg et helt bestemt telefonopkald fra en bestemt person, forklarer Hailey i interviewet.

Derefter uddyber Hailey, at Justin ringede hende op og sagde: ”Hej. Hvordan har du det? Jeg så dig i Jimmy Fallons show i går. Du så virkelig godt ud, og jeg elskede det trick, du lavede. Jeg anede ikke, at du kunne det, og det var virkelig cool.

Hvem skulle have troet, at Haileys party-trick blev starten på hende og Justins forhold?

Skadeligt for tænderne

Og forresten – hvis du overvejer at score dit crush på samme måde som Hailey, så anbefaler vi, at du måske lige finder et andet cool party-trick.

Da denne trend gik viralt på TikTok for nogle år siden, forklarede mange tandlæger nemlig, at det kan være ekstremt farligt, dyrt og smertefuldt at bruge sine tænder som en flaskeåbner.

Tricket kan nemlig forårsage knæk eller brud på tænderne, og det er da helt klart ikke det værd.

MestLæste