Kendte

Er Justin Bieber far til Mariah Yeaters baby?

Af Line Sølvhøj Jensen 7. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber tager rygterne om, at han er far til Mariah Yeaters baby meget alvorligt, og Justin Bieber er nu gået med til at få lavet en dna-test.

I sidste uge kom det frem, at Justin Bieber måske har et barn. Justin Bieber er nemlig blevet beskyldt af den 20-årige Mariah Yeater for at være far til hendes tre måneder gamle baby. Hun skulle være blevet gravid efter en koncert i Staples Center i Los Angeles sidste år, hvor hun efter sigende skulle være blevet inviteret med backstage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin Bieber tager anklagen meget alvorligt, og han er nu gået med til at få lavet en fadderskabstest. Derudover har Justin Bieber sagt, at han vil sagsøge Mariah Yeater, når testen kommer tilbage og forhåbentlig beviser, at han ikke er far til barnet.

Læs også: Er hun mor til Justin Biebers barn.

I starten havde en talsmand for Justin Bieber ellers meldt ud, at Justin Bieber ikke vil have lavet en dna-test, fordi det var falske anklager. Måske er grunden til, at Justin Bieber har ombestemt sig, at der i weekenden har gået rygter om, at Selena Gomez har slået op med Justin Bieber på grund af babyskandalen.

Justin Biebers repræsentanter prøver efter sigende at få Selena Gomez til at blive sammen med Justin Bieber et par uger nu, indtil sagen er afgjort. Hverken Justin Bieber eller Selena Gomez har bekræftet rygterne.

Læs også: Justin Bieber støtter SOS Børnebyerne.

MestLæste