Kendte

Er hun mor til Justin Biebers barn?

Af Christine Agertoft 4. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her er billeder af den 20-årige alenemor, som siger, at Justin Bieber gjorde hende gravid.

Der er nu kommet billeder af 20-årige Mariah Yeater, som forsøger at tvinge Justin Bieber til at tage en faderskabstest, fordi hun siger, at han er far til hendes barn.

I det amerikanske Star Magazine står hun frem og fortæller, hvordan hun og Justin mødtes backstage efter en koncert i Staples Center i Los Angeles 25. oktober 2010. Her endte de i seng sammen, og nu har Mariah altså en tremåneder gammel baby.

Læs også: Har Justin Bieber et hemmeligt barn

Hvorvidt det rent faktisk er Justin Bieber, der er far til hendes barn, vides endnu ikke, og Justin selv har hverken be- eller afkræftet rygterne.

På Twitter skriver han - Jeg har tænkt mig at ignorere rygterne… og fokusere på, hvad der er ægte. En mulighed for at hjælpe ved at gøre, hvad jeg elsker. Døm mig på min musik! Elsker jer alle!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Biebers nye frisure

Han har også travlt med at samle penge ind til flere velgørenhedsorganisationer og prøver tydeligvis at tie rygterne ihjel. Hans talsmand vil heller ikke afsløre overfor nyhedssiden Radar, om Bieber har tænkt sig at tage en faderskabstest for at modbevise Mariahs påstand.

Mariah Yeater har modtaget adskillige dødstrusler fra vrede Beliebers og risikerer også fængselsstraf, hvis det viser sig, at Bieber er far til babyen, der hedder Tristyn Anthony Markhouse Yeater. Justin var nemlig mindreårig, da hun angiveligt havde sex med ham.

Vi aner stadig ikke, hvad vi skal tro i den her sag, men det undrer os, at Justin ikke bare går ud og siger, at det er løgn. Hvorfor tror I, at han gør, som han gør?

Læs også: Er hun en ægte belieber?

MestLæste