Kendte

Har Justin Bieber et hemmeligt barn?

Af Christine Agertoft 2. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En 20-årig, amerikansk pige slæber teenidol Justin Bieber i retten, fordi hun påstår, at han er far til hendes barn.

20-årige Mariah Yeater sagsøger sanger Justin Bieber, fordi hun vil have ham til at betale børnebidrag til hendes tre måneder gamle baby, som hun påstår, Justin Bieber er far til.

Læs også: Justin Bieber overrasker Taylor Swift.

Ifølge Mariah Yeater blev hun den 25. oktober sidste år inviteret backstage efter Justin Biebers koncert i Staples Center i Los Angeles, og der gjorde han hende gravid. Hun var 19 år på det tidspunkt, mens han var 16.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det var ret hurtigt klart, at vi begge var tiltrukket af hinanden, og vi begyndte at kysse. Kort efter foreslog Justin Bieber, at jeg skulle gå med ham til et privat sted, forklarer Mariah Yeater i de dokumenter, som hun har afleveret til retten.

Læs også: Har Justin Bieber fået en tatovering?

Retten tager stilling til anklagerne i en høring 15. december, og Mariah Yeater ønsker, at Justin Bieber tager en faderskabstest. Det bliver næppe frivilligt, for en talsmand for Bieber udtaler til nyhedssitet TMZ, at det er falske anklager.

- Selv om vi endnu ikke har set søgsmålet, så er det synd, at nogen kan finde på at opfinde sådanne ondskabsfulde, ærekrænkende og påviseligt falske rygter.

Læs også: Justin Bieber til fans: Det er ikke i orden.

Vi synes, det lyder lidt som en skør fan, der bare gerne vil have Justin Biebers opmærksomhed, men på den anden side, så har man jo set sådan noget før. Hvad tror I?

JustinBieber

MestLæste