Kendte

Justin Bieber støtter SOS Børnebyerne

Af Line Sølvhøj Jensen 4. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”BELIEVE Charity Drive” er navnet på et nyt velgørenheds-projekt, som Justin Bieber lægger navn til, og en af organisationerne, Justin Bieber samler ind til, er den danske organisation SOS Børnebyerne.

Justin Bieber har for nylig lanceret en kampagne, der går under navnet "BELIEVE Charity Drive", som skal samle penge ind til 20 udvalgte organisation. Her i blandt er den danske organisation SOS Børnebyerne, der har til formål at hjælpe forældreløse og udsatte børn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber stoppet af politiet.

Det er ikke helt tilfældigt, at kampagnen hedder "BELIEVE Charity Drive". Kampagnen løber nemlig frem til 2012, hvor Justin Biebers album "Believe" udkommer, og Justin Bieber håber på, at han og sine mange fans kan være med til at gøre en forskel i verden:

Læs også: Har Justin Bieber et hemmeligt barn?

- Jeg har lanceret BELIEVE Charity Drive, fordi jeg ved af egen erfaring, at drømme kan gøre en stor forskel.BELIEVE Charity Drive går direkte til velgørenhedsorganisationer, der netop gør en forskel, fortæller Justin Bieber og fortsætter:

- Alle bidrag tæller, hvad enten folk nøjes med at donere en enkelt dollar eller måske noget af deres tid. Jeg håber blot, at så mange som muligt vil støtte op om min målsætning om at samle millioner af dollars ind frem mod min lancering af Believe.

Justin Biebers hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan du kan være med til at støtte Justin Biebers kampagne.

MestLæste