Kendte

Drama mellem Kylie Jenner og BFF Jordyn Woods: Kæmpe skandale for hele familien!

Af Selina Sander Jensen & Anna Løwe 22. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drama i Kardashian-Jenner familien er bestemt ikke noget nyt. Men det drama, der er i gang lige nu, er altså noget af det vildeste, vi har hørt om!

Nu er det endelig kommet frem, hvordan Kylie Jenner hørte om hendes bedste veninde, Jordyn Woods’, indblanding i familiens nok største skandale indtil nu! Det er netop kommet frem, at Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods, har været utro med Khloé Kardashians ekskæreste Tristan Thompson. OMG, what?!

Det har naturligvis skabt drama i hele Kardashian-Jenner-familien. Og specielt også mellem Jordyn og Kylie, som jo var bedsteveninder … Jordyn tvinger jo nærmest Kylie til at vælge mellem hende og Khloé nu. Det kan virkelig ikke være nemt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sladrer man om utroskab?

En kilde har fortalt Us Weekly, at det var Khloé, der fortalte Kylie de dårlige nyheder om, at Jordyn havde været sammen med Tristan – og altså ikke engang Jordyn selv (selv om hun endda har boet i Kylies gæstehus indtil nu!).

En anden kilde fortalte People, at hele situationen er meget svær for Kylie, fordi hun jo har mistet en del af sin verden. Kylie plejede at betro sig til Jordyn med alt, så derfor er hun meget ked af det. Hvis du (ligesom os) har fulgt med i Kylies liv på både Instagram og Snapchat, så ved du, hvor stor en del af Kylies hverdag, Jordyn altid har været. Og efter Kylie blev mor til lille Stormi, har Jordyn også været som en ekstra moster for hende. Desuden har Jordyn også stået model for Khloé Kardashians tøjmærke, Good American, så der er altså tale om et kæmpe svigt, familien bare IKKE kan forstå.

Læs også: Uvenner med din BFF

Kylie og Jordyn boede faktisk også sammen, og efter sigende har Kylie smidt Jordyn ud af sit hus. Jordyn er blevet set grædende på en café i Los Angeles et sted, men man ved selvfølgelig ikke helt, hvorfor … Vi glæder os virkelig til at finde ud af, hvordan alt det her hænger sammen. De fleste af søstrene har unfollowed både Jordyn og Tristan på Instagram, men det har Kylie ikke endnu …

Læs også: Så hårdt er det at være Kylie Jenners assistent

Ville du kunne tilgive din bedste veninde for at have været utro med din søsters kæreste?