Kylie Jenner
Kendte

Så hårdt er det at være Kylie Jenners assistent

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 21. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I en ny video på Kylie Jenners app fortæller hendes assistent, hvordan det er at have det eftertragtede job.

Victoria Villarroel har været Kylie Jenners assistent i et år, og i en ny video fortæller hun nu, hvordan det er at være assistent for en af verdens største stjerner:

- Det er sjovt. Det er hårdt arbejde, men det er sjovt, fortæller Victoria, der arbejdede for Kris Jenner, inden hun blev Kylies assistent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var nemlig i Kylies mors firma, at Victoria mødte Kylie og ved et tilfælde hørte, at Kylie manglede en assistent. Victoria havde i forvejen kodet sit telefonnummer ind i Kylies telefon, og det viste sig, at Kylie stadig havde det, da Victoria ringede hende op for at søge jobbet.

Læs også: Kylie Jenner: Jeg fortryder altid de her billeder

Victorias opgaver handler meget om at få Kylies travle liv til at køre på skinner.

- For at være personlig assistent skal man være der 24/7. Jeg er altid tilgængelig. Hvis Kylie ringer klokken to om natten, tager jeg den.

Det lyder hårdt, men heldigvis fortæller Victoria også, at hun har et tæt venskab til sn chef:

- En aften var vi på hendes værelse, og så sagde Kylie: ”Luk døren. Jeg vil fortælle dig alle mine hemmeligheder”. Så snakkede vi sammen i mange timer og blev meget tætte.

Læs også: Det skal du IKKE gøre, hvis du møder Kylie Jenner

Kylie hjalp også til, da Victorias kæreste for nogle uger siden ville fri til Victoria. Så det er tydeligt, at Victoria betyder meget for Kylie – både som assistent og som veninde.

Det kan godt være, at du ikke lige bliver Kylies næste assistent, men her er 7 tips, der kan skaffe dig et andet fedt fritidsjob:

7ting,derskafferdigdetfedefritidsjob

Det er aldrig en dum idé at kende mennesker, når man er på jobjagt. Snak med dine venner, der har fritidsjob. Måske hører du gennem dem, at der er rigtig travlt på deres arbejde, og at de godt kunne bruge flere hjælpende hænder. Og så er det jo bare med at få afleveret en ansøgning hos chefen!
Det er en rigtig dum idé at skrive en generel ansøgning, lave ti kopier af den og aflevere den hos alle de steder, du er interesseret i at arbejde. Det er nemlig rigtig tydeligt for en arbejdsgiver, hvis en ansøgning er helt generel, og så giver det jo det indtryk, at du ikke har gidet bruge tid på at skrive en målrettet ansøgning til netop deres virksomhed. Og hvorfor skulle de så gide bruge tid på en jobsamtale med dig? Skriv i stedet en ansøgning, der tager udgangspunkt i det sted, du gerne vil arbejde.
En sjusket ansøgning med mange fejl ser bare ikke særlig professionel ud, så det er en rigtig god idé at få en til at læse din ansøgning og dit CV igennem, så du slipper for stave- og slåfejl.
Det er aldrig en dårlig idé at møde personligt op og aflevere en ansøgning og et CV hos en virksomhed, du er interesseret i at arbejde hos. Det viser, at du er handlekraftig og har ben i næsen. Det kan arbejdsgivere godt lide!
Det giver altid et rigtig godt indtryk til en jobsamtale, hvis du ved noget om det sted, hvor du søger job. Derfor er det en rigtig god idé at researche virksomheden og dens produkter, inden du skal til samtale. Jo mere du ved om stedet, jo nemmere får du ved at stille de gode spørgsmål, der imponerer din (måske) kommende chef.
Hvis du kommer til jobsamtale, er det en supergod idé at stille spørgsmål. Det viser, at du er nysgerrig og interesseret i arbejdspladsen. Drop dog spørgsmålene om løn og fridage i første omgang, og spørg i stedet ind til virksomhedens fremtidsplaner, strategier eller største udfordringer.
Det er utroligt så stor en forskel et smil kan gøre. Det er helt normalt at være nervøs til en jobsamtale, men så længe du smiler og er åben og høflig, skal du nok få efterladt et rigtig godt indtryk.

Læs mere om