Kendte

Derfor vil Rihanna ikke afsløre sin søns navn

Anja Bruneskjold 9. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 34-årige sangerinde har stadig til gode at fortælle omverden, hvad hun og ASAP Rockys søn skal hedde.

Det er intet mindre end seks år siden, at fans af Barbados-sangerinden har udgivet musik under eget navn - men nu er hun endelig tilbage.

Samtidig er det måske heller ikke helt hen i vejret at antage, at Rihanna for tiden også er fuld gang med at gøre sig klar til at indtage pladsen som det helt store hovednavn i pausen til den kommende sportsbegivenhed Super Bowl, der løber af stablen til februar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og måske er det da også sangerindens travlhed, der er årsag til, at hun og rapper-kæresten endnu ikke offentligt har afsløret navnet på deres fem måneder gamle søn.

- Vi er bare ikke nået til det endnu, forklarer sangerinden i et interview med Washington Post, som således blev offentliggjort mandag.

- Vi har bare levet. Men jeg gætter på, at der er en særlig frihed, der kommer med bare at få det ud, forklarer Rihanna videre.

Et lille hint?

Det er imidlertid ikke mange uger siden, at Barbados-stjernen sparkede gang i internetrygter, da hun foran et musikstudie i Hollywood blev spottet med en helt særlig halskæde.

I bedste Rihanna-stil var hun iklædt en vintage football-trøje og masser af sølvkæder om halsen. En enkelt af dem skilte sig dog særligt ud, fordi der for enden hang et diamantbesat ”D”.

Mens det amerikanske medie Page Six Style påpeger, at der højst sandsynligt blot er tale om en Dior-halskæde, var flere fans overbeviste om, at det store ”D” måtte være forbogstavet i den lille søns navn.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste