Kendte

Selena Gomez fik en af Rihannas sange - hør Rihannas version

Af Tanja Hartmann 4. februar 2021
Du har sikkert hørt Selena Gomez' single ”Same Old Love” mange gange, siden den udkom tilbage i 2015. Men vidste du, at sangen slet ikke var skrevet til Selena Gomez?

Du har sikkert hørt Selenas fede hit "Same Old Love". Det er pladeproducenten Stargate, der har skrevet den ikoniske sang, som Selena Gomez fik så stor succes med tilbage i 2015. Men faktisk er sangen oprindeligt skrevet til popstjernen Rihanna, oplyser Elle.com. 

Det var meningen, at sangen ”Same Old Love” skulle have været med på Rihannas album ”Anti”. Men undervejs ændrede ​​hendes plade fokus, og derfor passede sangen ikke længere ind.

Hør Rihannas lækre version af sangen lige her:

En sang der fangede interessen

Selena Gomez havde overhørt sangen, og den fangede hendes opmærksomhed, og heldigt for os og hende, at sangen passede perfekt til hendes stemme. Samtidig kunne hun også relatere til det, som sangen handlede om.

Læs også: Selena Gomez ødelagt efter Justin Beiber

- Sangen var så følelsesladet og ægte for hende. Vi var meget glade for, at hun sang den, da det var det perfkete match, fortæller Stargate til Elle.com.

"Same Old Love" blev en del af Selenas album "Revival". Hvis du ikke allerede har hørt sangen, kan du høre den her:

En sang med en betydning 

Teksten i ”Same Old Love” betyder meget for Selena Gomez. Det er en sang, der handler om at skulle give slip på alle de gitige forhold i ens liv.  

Mange fans påpeger, at det var pudsigt, at sangen kom ud lige efter, at Selena Gomez og Justin Bieber var gået fra hinanden. Derfor bliver sagen den dag i dag stadig ofte forbundet med deres brud tilbage i 2015. Måske hjalp sangen hende med at give slip?

MegetMere