Skønhed

Rihanna åbner skole, og du kan blive hendes elev

Af Karen Emilie Thalsgaard 6. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du også altid har drømt om at blive undervist i makeup-tutorials fra en ikonisk popstjerne, så skal du læse med her. Nu kan du nemlig komme i skole hos popstjernen, Rihanna, og lære alt om hvordan, du lægger den perfekte makeup.

Du har helt sikkert danset til ’Pon de Replay’, grædt til ’Take a Bow’ og skrålet med på ’Umbrella’ – Rihanna har uden tvivl bevist, at hun er et ægte popstjerne-ikon og får os stadig på dansegulvet hver gang, hun brager ud igennem højtalerne. Nu har hun skiftet mikrofonen ud med makeup-børster, og kan, takket være Fenty Beauty University, nu tilføje ’lærer’ til sit allerede imponerende CV.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og har du, ligesom os, nogensinde spekuleret på, hvordan du derhjemme kan efterligne en popstjernes look, både på den røde løber og i musikvideoerne, så har vi en god nyhed! Alt det og mere til deler Rihanna og en masse makeup-artister nemlig nu på Fenty Beauty Uniersity. Her kommer en masse makeup-interesserede i en virtuel skønhedsskole, hvor der undervises i alt det vigtigste, man skal vide for at få looket fra den røde løber og de famøse musikvideoer.

En række virtuelle makeup-lektioner (hvoraf den første fandt sted i begyndelsen af ​​september), giver nemlig ”how-to”-toturials og undervisning i, hvordan man kan genskabe og efterligne nogle af Rihannas mest elskede makeup-looks fra hendes musikvideoer og røde løber igennem tiden. Samtidigt med det undervises der ligeledes i det helt grundlæggende bag et pænt makeup-look og en smuk hud.

Læs også: Gigi Hadid medvirker i kendt tegnefilm

Undervisningen vil blive ledet af berømte make-up kunstnere, der har lagt Rihannas makeup gennem tiden - Hector Espinal og Priscilla Ono - som begge er mestrene bag "Fenty Face", kaldenavnet til den superglødende, men alligevel naturlige hud, som er et af Rihannas varemærker.

Opdelt i tre kategorier over tre uger vil undervisningen fokusere på at opnå den perfekte glød, ikonisk øjen-makeup og hemmeligheden bag, hvad læbestift kan betyde for dit look.

På Fenty Beautys sociale medieplatforme vil undervisningen tage form igennem vejledningsvideo-tutorials med trinvise instruktioner. Der vil også være interaktive quizzer for at teste ens viden og chancer for at vinde specielle Fenty Beauty-priser eller blive udnævnt til "Ugens studerende" på brandets Instagram-konto.

Læs også: Sådan laver du et flot hverdagsmakeup-look på få minutter

Et væld af andre makeup-artister og eksperter fra hele verden vil også være klar til at hjælpe, hvilket betyder at undervisningen er tilpasset alt fra de rutinerede og inkarnerede makeup-entusiaster til dem, der aldrig har haft en makeup-børste mellem hænderne før.

Vi glæder os til at følge med og se endnu mere til Rihanna og hendes magiske beauty-univers.

MestLæste