Kendte

Gigi Hadid medvirker i kendt tegnefilm

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 5. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Topmodellen, Gigi Hadid, har netop offentliggjort hendes debut som skuespiller i kendt tegneserie, og vi kan slet ikke få armene ned.

Gigi Hadid og den tidligere One Direction-sanger, Zayn Malik, delte i slutningen af september den glædelige nyhed om, at de var blevet forældre til en lille, sød pige.

Hadid har derfor fået en helt ny rolle, nemlig rollen som nybagt mor, men det er faktisk ikke den eneste rolle, som hun har indtaget i år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gigi Hadid, der er en af de bedst betalte modeller i verden, kan nu også skrive skuespiller på cv’et. I et instagrampost offentliggjorde hun nemlig, at hun er gæstestjerne i et afsnit af ’Scooby-Doo - Hvor Er Du?’.

Læs også: Derfor er Taylor Swift den sødeste "tante" for Zayn og Gigi Hadids datter

Cartoon-klassikeren, ’Scooby-Doo’, har forvandlet Gigi Hadid til en tegneseriefigur i et af de helt nye afsnit af serien - og det fedeste af det hele er, at Gigi selv lægger stemme til figuren. I afsnittet møder modellen de mysterieopklarende venner, Vera, Susan, Stubbe, Jan og selvfølgelig hunden Scooby-Doo.

Læs også: Zayn Malik og Gigi Hadid deler sjældne graviditetsbilleder

Det viser sig, at Gigi og Vera er gamle veninder, da de har studeret på samme universitet, hvor de begge tog fag i kriminalpsykolog. Gigis kendskab til både mode og kriminalsager viser sig at være yderst nyttig, da hun skal hjælpe vennerne med at opklare et mode-relateret mysterie i Paris.

Se her, hvordan topmodellen, Gigi, er blevet forvandlet til en mysterieopklarende tegneseriefigur i det helt nye afsnit af ’Scooby-Doo - Hvor Er Du?’.