Kendte

Derfor er Paris Jackson sur på Justin Bieber

Af Line Sølvhøj Jensen 18. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber tog afstand fra cutting-trenden, der startede som en reaktion på, at han skulle have røget hash. Det har fået Paris Jackson til at se sig sur på Bieber.

I starten af året startede en ret syg trend omkring Justin Bieber. Som en reaktion på, at Bieber skulle have røget hash, begyndte en gruppe piger at skære i sig selv. Justin Bieber tog afstand til cutting-sagen, og det har skuffet Paris Jackson rigtig meget, at Bieber ikke tager hånd om piger, der cutter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt du skal vide om Paris Jackson.

For godt en uge siden kom det frem, at Paris Jackson havde forsøgt selvmord ved at skære i sine håndled. Hun har det heldigvis "fysisk godt", men hun er meget opmærksom på cutting og de piger, der har det psykisk dårligt. Derfor er Paris også blevet sur på Bieber over, at han ikke tager sig mere af eller gør noget for de piger, der cutter.

Læs også: Paris Jackson skal skifte skole.

En kilde tæt på Paris Jackson fortæller, at Paris Jackson tager afstand fra Bieber, og hun synes, han er en forfærdelig rollemodel for unge piger. Samtidig fortæller kilden, at Paris skulle være så vred på Justin Bieber, at hun har givet udtryk for, at hun ligefrem hader ham.

Synes I, at Justin Bieber har svigtet sine fans i forhold til cutting-sagen?

MestLæste