Kendte

Har Justin Bieber røget hash?

Af Thomas Flindt 7. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En række billeder fra en privatfest har startet rygter om, at Justin Bieber har røget hash.

Popidolet Justin Bieber har fået problemer efter, at han på billeder er blevet taget i at ryge hash. Gossip-sitet TMZ bragte i sidste uge en række afslørende billeder af Bieber, der var til en privatfest i Newport Beach, Californien, hvor han røg hash.

Læs også:
Selena Gomez vil starte forfra med Bieber

Det er meget udbredt blandt de kendte i Hollywood at ryge hash, og stjerner som Justin Timberlake, Adam Lambert, Rihanna, Lady Gaga og Kirsten Dunst har åbenlyst indrømmet, at de ryger en joint i ny og næ.

Men hash er ulovligt i størstedelen af USA og resten af verden, da det er skadeligt for mennesker, og derfor hænges stjernerne ud for deres forbrug af rusmidlet - det er et dårligt signal at sende til deres fans!

Læs også: Justin Bieber føler med trafikofrets familie

Ifølge kilderne til festen havde Justin Bieber nogle sikkerhedsvagter med, men de havde slet ikke et problem med, at der blev taget billeder af Justin, imens han røg. Hmmm … Det efterlader to spørgsmål.

Har Justin Bieber røget hash? Og hvorfor lod han sig fotografere?

Der har på vores facebook været stor debat om, Bieber har røget. Her er et par kommentarer:

Jenny Kapelke: "Det er der så mange der gør alligevel, hvorfor gå op i at han har gjort det. Det jo ikke slemmere end hvis andre gør det. Jeg er enig med Karina, lad ham dog."

Regitze Viborg Hansen: "Vi kan da konkludere at han ikke er et forbillede."

Læs også: Justin Bieber beskyldt for dyremishandling

Anne-Mette Mark Nielsen: "Det skal han da bare have lov til? Han er voksen. Han bestemmer selv? Og hvis bliebers har noget imod det.. Ja, så er de bare ikke rigtige beliebers."

Simran Samantha Malhotra: "Det gør de fleste kendte når de har det dårligt pga. alt det fame. det er trist..
Men det er jo sikkert bare rygter."

Henriette Stevnhoved: "Det var ikke ham. Og seriøst vi er beliebers vi skal ikk bestemme hvad han gør self må vi godt Synes at det ikke er smart men der er ikke os der træffer valget, hvis det var ham men det er det ikke. "

Hvad tror I?

Se billederne fra TMZ her.

JustinsangtilVictoria'sSecretshow

MestLæste