Billie Eilish afslører grunden til sin hårfarve
Kendte

Billie Eilish afslører: Derfor farvede jeg mit hår lyst

Af Vera Olivia Lissner Rømer 30. september 2021
Foto: @billieeilish
Billie Eilish kan vist godt skrive under på, at det ikke altid er en dans på roser at være i mediernes søgelys. Hun har nemlig afsløret den chokerende grund til, hvorfor hun valgte at farve sit hår lyst.

Billie Eilish sagde tidligere på året farvel til det sorte signaturlook med de grønne rødder til fordel for lyse lokker, og hun forklarede i ’The Ellen Show’, at det var et fanbillede, der inspirerede hende til at skifte til en lys hårfarve.

Men nu afslører hun altså i et interview, at der også er en helt anden og langt mere trist grund til, at hun valgte at farve sit hår blond.

Den 19-årige sangerinde har nemlig i et interview med ELLE afsløret, at hun farvede sit hår lyst, fordi hun var godt og grundigt træt af at blive genkendt af alle på gaden.

”Jeg kunne ikke gå nogen steder med det hår, fordi det var så åbenlyst, at det var mig. Jeg ønskede anonymitet,” forklarede Billie om sin gamle og karakteristiske sort-grønne hårfarve.

Lige så snart den talentfulde sangerinde havde skiftet hårfarve, åbnede der sig en helt ny verden for hende, men i starten frygtede hun stadig at blive genkendt.

Billie forklarer nemlig i interviewet, at hun besøgte en park med en ven, og at hun var virkelig rædselsslagen for at tage sin hætte af, da hun både frygtede paparazzierne og sine stalkers.

Hendes ven fik hende dog beroliget og sagde, at der ikke ville ske noget, hvorefter Billie samlede mod til sig og blottede sit nye hår: ”Jeg tog min hætte af, og jeg følte mig som en ny person,” siger Billie til ELLE. 

Den talentfulde ’Happier Than Ever’-sangerinde forklarer desuden også i interviewet, at hun har haft mange forskellige hårfarver gennem tiden, og at det ikke er meningen, at den nye frisure skal få folk til at tænke anderledes om hende:

”Jeg er stadig den samme person. Jeg er ikke bare forskellige Barbie-dukker med forskellige hoveder,” pointerer Billie.

Vi synes i hvert fald, at Billie kan rocke en hvilken som helst hårfarve – og det kan du forresten også!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere