Kendte

Amanda Bynes var bange på psykiatrisk hospital

Af Stine Nielsen 1. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Teen-stjernen Amanda Bynes har været bange for at være på det psykiatriske hospital, hvor hun har været tvangsindlagt siden juli. Nu er hun blevet overflyttet til en privat klinik. Se her, hvordan hun har det.

For et par måneder siden blev Amanda Bynes anholdt og tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital, efter hun satte ild til en indkørsel. Senere kom det frem, at hun viste tegn på den psykiske sygdom skizofreni.

Læs også: Amanda Bynes er psykisk syg

Desværre har Amanda ikke været tryg ved at være på det psykiatriske hospital - hun har nemlig været meget bange for de andre patienter. Derfor er hun nu blevet overflyttet til en privat klinik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Amanda sad fast sammen med mennesker, som havde det meget værre end hende. Hun var bange, ræd og forlod ikke sit værelse, siger forældrenes advokat Tamar Arminak til TMZ.

Læs også: Amanda Bynes: Et råb om hjælp?

Amanda har allerede været på den private klinik i tre uger, og ifølge hendes advokat har hun det meget bedre.

- Hun klarer sig godt. Hun har det bedre, siger Amandas advokat Mary Shea.

Amandas familie siger i en officiel udtalelse:

- Amanda tager store skridt mod at blive rask. Hele Bynes-familien vil gerne bede om lidt fred og ro, så de kan fokusere på Amandas helbred og trivsel. Bynes-familien vil også gerne takke alle dem, som støtter Amanda, for deres tanker og bønner i denne svære tid.

Læs også: Hvad sker der for Amanda Bynes?

amanda bynes

Inden Amanda blev indlagt, skrev hun nogle lidt mystiske twitter-opdateringer, hvor hun kaldte kendte mennesker "grimme". Du kan se dem i galleriet herunder.

Vi håber, Amanda bliver rask og får det godt igen snart.

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste