Hvad sker der egentlig for Amanda Bynes?
Kendte

Hvad sker der for Amanda Bynes?

Af Stine Nielsen 15. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespillerinden Amanda Bynes har fået for vane at kalde folk ”grimme” på twitter, og hendes opførsel har også været ret underlig på det seneste.

Amanda Bynes blev berømt som teenager, da hun spillede med i film som "What a Girl Wants" og "She's the Man". I lang tid virkede Amanda som en supersød pige, men på det seneste er det som om, noget er gået helt galt.

Sviner folk på twitter
Amanda er blevet notorisk på twitter, fordi hun kalder en masse berømte og populære mennesker for "grimme". Og alle lige fra hendes egen familie til Rihanna og USA's præsident Barack Obama bliver svinet til af Amanda på det sociale medie.

amanda bynes, twitter

Det er dog ikke kun andre mennesker, der bliver kritiseret - Amanda siger også hårde ting om sit eget udseende og fortæller blandt andet om, hvordan hun har fået opereret sin næse og ikke vil se på gamle billeder af sig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lady Gaga lukker sin twitter

Må i retten
For tiden må Amanda Bynes desuden møde op i retten, fordi hun blandt andet er anklaget for besiddelse af hash. Forleden mødte hun op i en vild, turkis paryk, og ifølge hende selv er hun ved at blive skaldet!

I galleriet herunder kan du se, hvem Amanda Bynes har kaldt "grim" og hvad hun ellers har skrevet om dem.

Hvorfor, tror I, Amanda Bynes opfører sig sådan?

Læs også: Zayn Maliks mor sviner folk på twitter

Sådan så Amanda Bynes ud inden nedturen.

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste