Kendte

Amanda Bynes: Et råb om hjælp?

Af Stine Nielsen 16. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På twitter taler skuespillerinden Amanda Bynes både om spiseforstyrrelser og selvskade. Er hendes opførsel mon et råb om hjælp?

- Jeg har en spiseforstyrrelse, så det er svært for mig at forblive tynd.

Sådan har Amanda Bynes skrevet på twitter. For nylig har Amanda været meget i medierne på grund af sine kritiske tweets, hvor hun kalder flere stjerne for "grimme". Derfor spekulerer flere nu på, om hendes underlige opførsel er et råb om hjælp.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvad sker der for Amanda Bynes?

Mange af Amanda Bynes' tweets vækker opmærksomhed, for eksempel deler hun ind imellem nogle meget afslørende billeder af sig selv eller nedgør sit udseende.

Senest har hun delt et billede af sin vægt, og så har hun skrevet meget om plastik operationer lige som i denne tweet:

amanda bynes

Amanda har desuden delt dette billede for noget tid siden, hvor der står, at man skal tegne et semikolon på sit håndled, hvis man har problemer med selvskade, selvmordstanker, depression, angst, hjertesorg eller har mistet en, man elsker.

amanda bynes

For nyligt er Amanda også kommet i problemer med loven, efter hun i maj måned blev arresteret i New York for narkobesiddelse og farlig opførsel.

Det virker som om, Amanda ikke har det helt godt.

Tror I, hendes tweets er et råb om hjælp?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste