Kendte

Amanda Bynes tvangsindlagt efter påsat brand

Af Stine Nielsen 24. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have påsat en brand er Amanda Bynes blevet tvangsindlagt for at blive mentalundersøgt. Hendes familie er dybt bekymrede.

I mandags blev Amanda Bynes arresteret og tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital, efter hun påsatte en brand i en gammel dames indkørsel. Politiet mente, at hun var til fare for sig selv og for andre.

Ifølge TMZ gik Amanda rundt med en lille, rød gasflaske, da hun blev arresteret. Amandas forældre er virkelig bekymrede!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes smidt ud af hotel

- Hendes forældre er dybt bekymrede for deres datter. De overvejer nu at gå til en dommer for at blive formyndere for Amanda. De har tidligere mødtes med advokater for at diskutere muligheden for at tage juridisk kontrol over Amandas liv. Det er virkelig en nedslående situation for Amandas forældre, og deres største bekymring går på hendes sundhed og sikkerhed, siger en kilde til RadarOnline.

Hvis Amandas forældre bliver formyndere, betyder det, at de får ansvaret for hende, og at Amanda for eksempel ikke selv kan styre sin økonomi. Amanda er nu taget hjem til Los Angeles, fordi hun ikke kunne finde et sted at bo i New York, og hun kunne heller ikke få adgang til sine penge.

Læs også: Amanda Bynes: Et råb om hjælp?

Vi håber, Amandas forældre får passet lidt på hende, og at Amanda får den hjælp, hun har brug for.

Hvad tænker I om Amandas sammenbrud?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste