Kendte

Amanda Bynes truer med at myrde forældre

Af Marie Søndergaard 17. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh! Nu går det da helt galt for Amanda Bynes. Læs her, hvad hun har sagt om at myrde sine forældre.

Hun har været indlagt flere gange for psykiske sygdomme og har også i perioder fået det bedre. Men nu ser det igen ud til, at Amanda Bynes har det skidt. Hendes forældre er blevet hendes værger, og fordi de ikke giver hende nok penge, er hun blevet så sur, at hun i et vredt øjeblik har truet med at slå dem ihjel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes blev nødt til at sove i et shoppingcenter

- Hvis din far var min far, ville du forstå, hvorfor jeg gerne vil skære hans pulsåre over. Jeg har ikke helt besluttet, hvordan jeg vil myrde ham … jeg tror jo ikke på mord … men han er bare den værste person! Intet ville give mig mere glæde end at skære halsen over på ham. Det ville jeg elske at gøre, siger Amanda Bynes i et lydklip, som TMZ har fået fat i.

Læs også: Amanda knuser sin familie med vild beskyldning

På lydklippet siger hun også, at hun nogle gange ringer til sin mor og truer med at skære hendes pulsåre over og brænde forældrenes hus ned.
Efter lydklippet har været ude i medierne, har Amanda Bynes forsøgt at forsvare sine udtalelser på Twitter.

Læs også: Amanda smidt ud af skolen

- For resten var det selvfølgelig en joke, da jeg sagde, jeg ville gøre min familie fortræd. Jeg tror ikke på at gøre nogen noget ondt. Jeg sagde det som en spøg, og måske tror I ikke på det, men nu er jeg i terapi for at komme over mine problemer med min far og løse mine problemer med folk, der invaderer mit privatliv. Det, jeg siger, skal tages med et gran salt, for jeg er virkelig den sødeste person, skriver Amanda på Twitter.

Hvad synes I om hendes trusler og forklaring?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"