Kendte

Amanda Bynes smidt ud af skolen

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv, nedturen fortsætter virkelig for Amanda Bynes – nu er hun nemlig blevet smidt ud af skolen! Læs her hvorfor.

For få dage siden blev Amanda Bynes endnu engang anholdt for mistanke om at have kørt bil i påvirket tilstand, og nu fortsætter hendes ærgerlige nedture desværre. Hun er nemlig blevet smidt ud designskolen, som hun startede op på, da hun forsøgte at få styr på sit liv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes anholdt - igen!

Amanda skulle ifølge sin nu tidligere klassekammerat Rachel Loritz have mødt op til timerne påvirket af stoffer og blandt andet have grint højlydt på mærkelige tidspunkter, haft solbriller på hele tiden og skændtes med de andre elever.

Derudover fortæller hun, at hun har afvist et tilbud fra Amanda om at få penge for at lave hendes lektier.

Læs også: Amanda Bynes' første skoledag

Amanda Bynes flyttede for et par måneder siden væk fra sine forældre, der har været hendes værger i en længere periode, og de har udtalt, at de ikke har hørt fra hende siden.

Hvor er ærgerligt! Hvad vil du gerne sige til Amanda?

Stjerner,derhadedeskolen

- Jeg var aldrig populær i skolen. Aldrig. Alle hadede mig, og jeg var egentlig kun venner med drenge. Jeg har en meget aggressiv personlighed, og det kan piger ikke lide ved mig.
- Det var meget værre for mig i virkeligheden, end min karakterer oplever det i ”Glee”. Jeg gik i hjemmeskole i flere år, fordi jeg havde det så svært. Jeg var mere lille, og jeg brugte det meste af min tid spærret inde i skabe. Gudskelov for mobiltelefoner, ellers ville jeg stadig være derinde.
- Jeg havde ingen venner. Jeg var så ked af det under hele min skolegang. Jeg prøvede at blive venner med folk, men jeg passede bare ikke ind. Så jeg holdte mig for mig selv det meste af tiden.
- Når du er færdig med skolen, indser du, at det er en mindre version af livet. Børn giver dig ikke en chance.
- Jeg hadede skolen. Jeg hadede at være indenfor, jeg hadede at være bag et skrivebord. Jeg kunne ikke koncentrere mig. Skolen dræbte mig lidt på en måde.
- Jeg sagde til min mor: ”Jeg vil gerne være skuespiller. Vil du ikke nok tage mig til auditions?”, for jeg var nødt til at komme ud af det offentlige skolesystem.
- Jeg blev drillet, fordi de synes, jeg var grim, havde en stor næse og var irriterende. ”Du griner sjovt, du er underlig, hvorfor synger du altid, hvorfor er du altid i teater, hvorfor lægger du din makeup på den måde?” spurgte de hele tiden.
- Jeg skiftede skole to-tre gange på et år, og det var nok det, der var hårdest. Jeg blev tævet på toilettet, på gangen, låst inde i skabe, kun fordi jeg var den nye dreng.
”Harry Potter”-skuespilleren droppede ud af skolen, fordi han ikke synes, det var noget for ham. Han ville hellere forfølge sin skuespillerdrøm.
- Jeg arbejde virkelig hårdt. Det var ikke fordi, jeg bare droppede ud fra high school for at lave ingenting. Jeg arbejdede på et tv-show, og jeg arbejdede måske hårdere end dem, der stadig gik i skole. Jeg tror helt ærligt, at hvis du har en karriere i tankerne, der ikke kræver en akademisk uddannelse, så får high school dig ikke det sted hen, du skal være.