Kendte

Amanda Bynes’ første skoledag

Af Stine Nielsen 15. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går havde Amanda Bynes første skoledag, efter hun blev udskrevet fra en psykiatrisk klinik i starten af december. Se her, hvordan det gik!

Det ser ud til, at teen-stjernen Amanda Bynes har fået en frisk start. I går havde hun første skoledag på Fashion Institute of Design and Merchandising, og det er første gang hun bevæger sig ud blandt nye mennesker, siden hun blev udskrevet fra en privat klinik i begyndelsen af december.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I juli blev Amanda Bynes arresteret og tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital, efter hun havde påsat en brand i en indkørsel, og før det havde hun opført sig ret mærkeligt og svinet kendte på twitter, men nu virker hun altså til at have det meget bedre. Hendes første skoledag gik rigtig godt.

- Hun var meget sød, venlig og hyggesnakkede med sine klassekammerater, siger en kilde til E! News.

Amanda har dog ændret sine studieplaner en smule.

- Oprindeligt skulle hun have modedesign som hovedfag, men nu har hun valgt merchandise produktudvikling, siger kilden.

Læs også: Amanda Bynes var bange på psykiatrisk hospital

Amanda er blevet spottet flere gange sammen med sine forældre for nyligt, hvor hun virker til at være sund og rask - for eksempel på billedet herunder. Hvor er det skønt at se, at Amanda Bynes har det godt igen!

amanda bynes

Tror I, Amanda vil genoptage sin skuespillerkarriere en dag?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"